Pressrelease

Av: ahaWorld

ahaWorlds förvärv Wiget passerar 8 000 aktiva spelare i sin intäktsdelningsdatabas

Publicerad: 14 maj 2019 15:53

Uppdaterad: 14 maj 2019 15:54

Wiget Group har i maj passerat över 8 000 deponerande revenue share-spelare i bolagets databas. Samtliga spelare ligger hos stora etablerade spelbolagsaktörer och är geografiskt utspridda över ett stort antal marknader. Wiget Group har livstidslång intäktsdelning på samtliga spelare och spelardatabasen är helt oberoende av den svenska marknaden. Jämförelsevis hade bolaget under samma period 2018 1 100 deponerande spelare och i slutet på 2018 cirka 4 800.

Tillväxttakten på spelardatabasen har ökat markant det senaste kvartalet då Wiget lagt allt större fokus på att jobba på intäktsdelning med sina spelkunder. Som tidigare kommunicerats så blev april månad i år en rekordmånad i antalet nytillkomna deponerande spelare (NDC) i databaserna hos de olika operatörerna.

Wiget Group är ett prestationsbaserat marknadsföringsbolag som arbetar med att driva spelare till stora globala speloperatörer med fokus på Betting och Casino. Bolaget har egenutvecklade teknikplattformar som möjliggör effektiva mediaköp genom grundlig dataanalys.

För ytterligare information kontakta Erik Ahlberg, VD ahaWorld AB, +46 (0)725-03 35 35, e-post: erik.ahlberg@ahaworld.se, eller se www.ahaworld.se.

Följande bilagor finns för nedladdning: