MediaMarkt i Tyskland tar in LightAir i sortimentet

Pressrelease

Av: LightAir

MediaMarkt i Tyskland tar in LightAir i sortimentet

Publicerad: 23 okt 2018 11:00

Uppdaterad: 23 okt 2018 11:00

Efter att LightAir har inlett ett samarbete med en ny distributör i Tyskland har MediaMarkts huvudkontor nu listat sortimentet av LightAirs luftrenare på MediaMarkt. Flera tyska butiker har redan fått leveranser av LightAir IonFlow.

Som en del av ett omfattande arbete med att förstärka försäljningsnätverket i Europa har LightAir inlett ett samarbete med en ny distributionspartner i Tyskland. Den nya distributören har ett brett kontaktnät i Tyskland som är Europas största marknad för luftrenare och har omgående listat LightAir hos den största aktören på hemelektronik, MediaMarkt. Det innebär att produkten nu kan säljas genom MediaMarkts e-handel samt i över 400 tyska butiker. Flera butiker har fått leverans av LightAir IonFlow och nu pågår ett arbete med att driva kännedom och intresse för varumärket och produkterna. LightAir har så långt haft begränsad försäljning på den tyska marknaden men har med det nya partnerskapet tagit en position som öppnar för nya möjligheter.

”I vår nya distributör Cardinahl har vi en professionell distributionspartner med förmåga att bearbeta såväl e-handel som traditionella butikskedjor i den största marknaden i Europa. Partnerskapet innebär stora möjligheter för vår försäljning av IonFlow samtidigt som vi positionerar oss för att dra maximal nytta av våra nya produktlanseringar under 2019”, säger Joakim Hansson, VD i LightAir.

LightAir Signature

För ytterligare information kontakta:

Joakim Hansson
VD, LightAir AB (publ)
070-961 56 10
joakim.hansson@lightair.com

Följande bilagor finns för nedladdning: