Pressrelease

Av: NEW MEDIA PUBLISHING

Lönefakta, för företagare och ekonomer!

Publicerad: 12 sep 2018 16:43

Uppdaterad: 12 sep 2018 16:43

Hur fungerar löneväxling mot tjänstepension? Vilka traktamenten gäller på tjänsteresan? Lönefakta är en ny webbplats med svar på det mesta inom lön.

Lönefakta skapades mot en bakgrund av svårigheter att hitta korrekt och uppdaterad information kring lönefrågor. Den första versionen innehåller djupdykningar inom av Skatt, Semester, Sjukskrivning och olika löneformer.

  • Vi vill göra information lättillgänglig inom samtliga områden som rör arbetet med löner. Tekniska hjälpmedel utvecklas snabbt och vi kände att det saknades en webbplats som samlar en helhet på löneområdet. Säger Olle Lundell på Lönefakta

Lönefakta tar avstamp med den senaste informationen på området och bevakar teknikutvecklingen bland de innovationer och programvaror som finns. Affärsmodellen bygger på en annonseringslösning beroende på vilka frågeställningar man intresserar sig av.

New Media Publishing, som driver Lönefakta, har ett flertal webbportaler inom ekonomi, juridik och företagande. Affärsidén bygger på att producera nischade webbplatser och portaler som identifierar och segmenterar målgruppen företagare och ekonomer.

Utöver Lönefakta finns i dagsläget nio webbplatser där Bolagsformer.nu och Redovisaren.nu är ytterligare exempel.