Sök

Pressrelease

Av: Lead Supply A/S

Nya spelregler inom lånebranschen med Fair-laan.se

Publicerad: 23 aug 2018 14:35

Uppdaterad: 23 aug 2018 14:35

Fair-laan.se har genom att identifiera ett gemensamt kommunikationsbehov för låntagare och långivare revolutionerat marknaden på kort tid. Sedan starten 2014 har den danskgrundade jämförelsetjänsten lyckats bygga en högeffektiv, säker, digital plattform som jämför ett brett spektrum av kreditföretag inom den svenska lånebranschen. Sedan juli månad så har tjänsten även lanserat möjligheten att jämföra lån utan UC.

Juli 2018 introducerade Fair-laan lån utan UC som ett val bland deras andra typer av lån. Det har redan etablerat en signifikant marknad och företaget tror på en ökad tillväxt. Lån utan UC har blivit populärt eftersom det inte påverkar låntagarens kreditvärdighet hos Upplysningscentralen. Det kan även underlätta för långivare att bli beviljad lån men det är fortfarande obligatoriskt att utföra en kreditupplysning innan lånet beviljas.

Tjänsten har blivit populär tack vare sin tillgänglighet online och sin överskådliga sammanställning över de olika alternativen baserat på ränta, löptid, avgifter, för- och nackdelar samt specialerbjudanden från respektive långivare.

Jämförelsetjänsten skapades för att tillgodose det växande utbudet av låntagare samt för att hjälpa dem undgå lånefällor och oseriösa långivare genom att bidra med saklig och opartisk information.

Fair-laans Emma Nilsson uttrycker: “Att jämföra sina olika lånealternativ innan man ansöker är ett måste. Tack vare att marknaden har flyttat online har det gjort att man i lugn och ro, i bekvämligheten av ens hem, enkelt han jämföra på ett par klick. Vi har valt att erbjuda våra kunder möjligheten att jämföra lån utan UC för det är det nya svarta. Ingen skillnad från övriga lån förutom att det har fler fördelar.”

Om Fair-laan
Lanserades 2014 i Danmark och har snabbt blivit en av de populäraste jämförelsetjänsterna i resterande delar av Skandinavien. På sidan kan du jämföra snabblån, smslån, räntefria lån, lån med betalningsanmärkningar, samla lån och nu även lån utan UC. Mer information om företaget, tjänsten och lån utan UC hittas på fair-laan.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:

Läs fler artiklar