Sök

Pressrelease

Av: Frihet

Frihet! släpper ministerpodd med Flashback-tema

Publicerad: 13 aug 2018 12:02

Uppdaterad: 13 aug 2018 12:02

Den nya ungdomspolitiska medieplattform Frihet! släpper under måndagen en ny podcast där ministrar och andra makthavare ställs till svars för frågor som florerar på internetforumet Flashback.

Först ut i podcasten Flashback Frågar är finansminister Magdalena Andersson som bland annat diskuterar Sveriges statsfinanser och om hon kommit i kontakt med internationella ekonomiska klubbar som styrs av rymdödlor.

– Flashback är, trots sitt rykte, Sveriges roligaste forum. Man behöver inte gräva särskilt länge för att hitta helt naturliga frågor och funderingar, men det kan bli ett problem när diskussionerna fastnar i forumets filterbubbla. Därför vill vi lyfta ut tankar, höga som låga, till verkliga makthavare och experter och höra vad de har att säga, säger Frihets chefredaktör tillika podcastens programledare Lotta Ilona Häyrynen.

Länk till första avsnittet: https://itunes.apple.com/us/podcast/id1424959535

Flashback Frågar hittas där podcastar finns samt på www.frihet.se. Fram till valdagen kommer Flashback Frågar publicera två avsnitt i veckan. Inbokade gäster är bland annat försvarsminister Peter Hultqvist, civilminister Ardalan Shekarabi, arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson och LO:s ordförande Karl-Petter Thorvaldsson.

 

OM FRIHET!

Frihet! lanserades som en digital medieplattform på webben och i sociala medier i mitten av mars 2018 och är plattformen för unga som vill förstå och förändra samhället.

Frihet ägs av SSU och vilar på en oberoende socialdemokratisk värdegrund.

Hemsida: www.frihet.se
Facebook och Instagram: @frihet.se
Twitter: @frihet_se

Läs fler artiklar