Succéappen blir bok

Pressrelease

Av: AIAR

Succéappen blir bok

Publicerad: 14 jun 2018 13:49

Uppdaterad: 14 jun 2018 13:49

Utbildningsappen “Digital Marketing Pro” är världens största och högst betygsatta oberoende app inom kategorin digital marknadsföring. Med användare från 165 länder är den vad vi kallar, en succésaga.

Och tack vare den otroliga feedbacken, har AIAR’s VD Rufus Lidman, nu gjort den till en internationell bok som lanseras den tredje juli.

“För mig som digital strateg och serie-entreprenör är det tufft att gå från online till offline – vanligtvis jobbar jag med att få företag att göra det motsatta. Men i detta fall blir det en avstickare då det är många som har hört av sig och vill lära sig om digital marknadsföring men föredrar böcker framför appar. Som författare till flera tidigare böcker kändes det väldigt naturligt och kul att erbjuda utbildningen i bokform,” säger AIARs grundare och VD, Rufus Lidman.

Boken “How to Become a Digital Marketing Hero” behandlar alla saker man behöver veta för att nå digital framgång. Kapitlena är uppdelade efter de tre huvudområdena: digitala verktyg, strategier och mätmetoder.

Författaren Rufus Lidman är serie-entreprenör och en av Sveriges ledande digitala strateger. I mitten av sin karriär har Lidman redan hunnit ge ut flera böcker, jobbat med några av världens största varumärken, grundat den svenska delen av globala branschorganisationen IAB, varit digital rådgivare för världens största organisation inom marknadsföring, WFA, och startat ett antal digitala bolag. Idag ägnar han all sin vakna tid åt AIAR – världens första 360-gradiga ekosystem för microlearning med AI, blockchain och security tokens. Applikationen kommer att lanseras på App Store och Google Play i höst.

Både e-boken och den tryckta boken finns tillgängliga för beställning redan idag på Amazon.com. Lanseringsdatumet är den tredje juli.

Rufus Lidman – CEO  |  rufus.lidman@aiar.com  |  +46 733 90 18 80  

Théreèse Lundquist – CMO | therese.lundquist@aiar.com | + 46 76 000 08 04

Eriksbergsgatan 10, 114 30,

Stockholm, Sweden

https://www.aiar.com/