Åkerströms Björbo vinner ny radiostyrningsorder

Pressrelease

Av: Allgon AB

Åkerströms Björbo vinner ny radiostyrningsorder

Publicerad: 22 feb 2018 08:30

Uppdaterad: 22 feb 2018 08:30

Åkerströms, en del av Allgongruppen, har idag erhållit en order om 400 TSEK. Ordern kommer från en internationell ståltillverkare med verksamheter i 43 länder och rör ett utbyte av befintliga, äldre radiosystem till Åkerströms säkra och robusta Remotus Era system. Den första installationen sker i Sverige under mars månad.

- Vi levererar säkra och tillförlitliga radiostyrningsprodukter och lösningar av mycket hög kvalité, något som är avgörande för våra kunder, säger Anna Stiwne, VP Sales. Den här orden vittnar om att vi är en långsiktig leverantör som får förnyat förtroende hos våra större kunder, något som vi är stolta och glada över. 


För mer information och kontakt:

Johan Hårdén, vd Åkerströms

johan.harden@akerstroms.se
073-385 92 19

Om Allgon 

Allgon är en företagsgrupp med en stark entreprenörskultur. Vårt fokus är att ge värde till våra aktieägare genom att utveckla och förvärva spetsföretag med en global kundbas inom digitalisering och IoT. Allgon (ALLG B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med FNCA Sweden som cerfified adviser. Våra specialistföretag levererar en bred uppsättning tjänster för avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Vår globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.

Följande bilagor finns för nedladdning: