Breakit - Upsales i unikt samarbete med Fortnox
Pressrelease
Av: Upsales Nordic

Upsales i unikt samarbete med Fortnox

Publicerad: 6 dec 2017 08:00
Uppdaterad: 6 dec 2017 08:00

Upsales och Fortnox tecknar samarbetsavtal för 191 000 småföretagare

Publicerad:
6 dec 2017 08:00
Uppdaterad:
6 dec 2017 08:00

 

Fortnox är ett innovativt svenskt företag som leder modernisering i sin bransch. Upsales har på samma sätt drivit den digitala utvecklingen inom marknadsföring och försäljning. Upsales har länge varit ett naturligt val för främst medelstora och stora företag. Tillsammans med Fortnox erbjuder vi nu en anpassad lösning med en enkelhet och prislapp som passar även småföretagaren.

På Upsales ser vi väldigt mycket fram emot det här samarbetet. Vi hjälper företag växa och skaffa fler kunder, och samarbetet med Fortnox innebär att vi nu också kan göra det för småföretagaren. Alla vet hur avgörande försäljningen är, inte minst i en mindre organisation. Med Fortnox får du koll på fakturering och bokföring av det som är sålt, tillägget av Upsales skapar möjligheten att även få koll på kommande försäljning och bearbetning, säger Johan Nilsson, Upsales.

Fortnox nuvarande CRM kommer att fasas ut och ersättas av Fortnox CRM powered by Upsales. Lösningen är skräddarsydd för Fortnox och kommer lanseras under 2018.

Vi har tillsammans med Fortnox hittat en väl avvägd lösning, där vi kombinerar deras befintliga plattform med delar av vår. Det innebär att kunden kontrollerar hela sin affär, från första kontakt till betald faktura. På många sätt får nu småföretagaren den totallösning som många stora företag strävar efter, säger Johan Nilsson, Upsales.  

Upsales befintliga kunder påverkas inte. Om man idag använder Upsales integrerat med Fortnox så kommer det fortsätta fungera som vanligt.

 

8572861e00c49ba0_800x800ar.png

 

 

Johan Nilsson

VD, Upsales International

jnilsson@upsales.com

Läs fler artiklar