Pressrelease

Av: EsportBets Group

DreamHack Masters i Malmö blir nästa turnering som EsportBets-gruppen bevakar

Publicerad: 10 aug 2017 11:21

Uppdaterad: 10 aug 2017 11:21

Sommaren 2017 har varit en succé för alla E-sportfans, och EsportBets-gruppen har sett stort intresse på sitt sajtnätverk under turneringarna som har spelats. Avslutningen på den intensiva sommaren blir extra rolig för Sverige eftersom DreamHack Masters spelas i Malmö den 30e augusti - 3e september. EsportBets-gruppen kan nu berätta att man kommer att bevaka turneringen via flera av sina sajter.

E-sport växer så det knakar, och turneringarna blir bara fler och fler. I slutet på augusti är det Sveriges tur att ta emot världseliten i Counter-Strike: Global Offensive, för att se de bästa lagen göra upp om en prispott på hela $250 000. EsportBets-gruppen har precis slutfört sin första bevakning av turneringar (PGL Majorn i Krakow) och kommer nu att upprepa bevakningen under DH Masters. “Vi kommer att ha ett snarlikt upplägg som senast där vi via vår svenska sajt http://esportbets.se/ fokuserar på våra svenska besökare. Under PGL-majorn såg vi en stor ökning av trafiken på vår sajt, och det tycker vi är ett kvitto på att marknaden uppskattar vår bevakning” säger Kristoffer Ranieli, redaktör EsportBets-gruppen.  

Det internationella intresset för E-sport i allmänhet, och CSGO i synnerhet, är också väldigt stort. Även om Sverige ligger i framkant så är sporten stor i många länder, och därför har Esportbets-Gruppen även fokuserat på internationella sajter, och även spelspecifika sajter. Via http://www.esportsbets24.com/ kan internationella fans ta del av samma bevakning som de svenska. ”Vi tycker det är jättekul att intresset är så stort internationellt sett, och det är helt i linje med vad vi förväntar oss framåt. Vi tror att E-sporten är här för att stanna, och växa, och därför vill vi finnas med på den internationella scenen också. Vi har sett att våra besökare både gillar nyheter men också fina spelerbjudanden, och det gäller även de internationella besökarna. Därför kan även de nu ta del av de erbjudanden och värden som finns på våra sajter.” fortsätter Kristoffer Ranieli.

Det är inga blåbär som tävlar i DH Masters. Förutom förra årets vinnare Ninjas in Pyjamas (NIP) spelar även stjärnlaget fnatic som även var med i PGL Majorn senast i Krakow. Det kommer onekligen att bli en spännande uppgörelse i Malmö Arena. För de mest intresserade fansen har EsportBets-gruppen sin spelspecifika sajt http://www.csgo-betting.com/. Där kan fans dels ta del av djupare analyser, men också många fler specifika erbjudanden för just CSGO.

 

 

E-post: kristoffer@esportbets.se

Web: http://esportbets.se, http://www.esportsbets24.com, http://www.csgo-betting.com