Pressrelease
Av: Polygiene AB

Följ Polygiene och marknadsutvecklingen inom luktkontrollteknologi via Polygiene News

Publicerad: 14 jul 2017 07:43
Uppdaterad: 14 jul 2017 07:43

Polygiene, global marknadsledare inom luktkontrollteknologi, börjar med att publicera ett fördjupande nyhetsbrev med regelbundna kommersiella uppdateringar kring den senaste utvecklingen i bolagets globala verksamhet.

Publicerad:
14 jul 2017 07:43
Uppdaterad:
14 jul 2017 07:43

Nyhetsbrevet är ett komplement till övrig kapitalmarknadskommunikation och kommer att publiceras på engelska två till tre gånger per år mellan de formella kvartalsrapporterna. Polygiene har en hög tillväxttakt med ett frekvent nyhetsflöde rörande samarbetspartner, produktlanseringar och teknikutveckling. Nyhetsbrevet ska även ge en större inblick i utvecklingen inom luktkontrollsteknologi i ett globalt perspektiv.

– Polygiene News är en service till våra aktieägare och kapitalmarknaden och har som mål att sprida bredare kunskap om vår verksamhet och bransch. Det är mycket positivt som händer på Polygiene och hos våra kunder som vi nu delar med oss av genom nyhetsbrevet, säger Christian von Uthmann, vd för Polygiene.

Prenumerationen kan tecknas på http://ir.polygiene.com/sv/investerare/prenumerera/ och första numret kan laddas ner här.

För pressbilder och mer information besök ir.polygiene.com eller kontakta:
Bolagets IR på e-post: ir@polygiene.com
Christian von Uthmann, CEO, Polygiene. Mobil: + 46 (0)70 319 77 21, e-post: cvu@polygiene.com
Ulrika Björk, CFO, Polygiene. Mobil: + 46 (0)70 921 12 75, e-post: ubj@polygiene.com

Följande bilagor finns för nedladdning:

Supporters

Läs fler artiklar