Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

08 feb 2019

Premiär för Breakits veckopodd! Vi tittar tillbaka på veckans mest intressanta näringslivsnyheter. Vad är det som hänt? Och vad betyder det egentligen? Breakits reportrar tar dig bakom kulisserna i det nya näringslivet.

Från och med den här veckan heter Breakit Daily rätt och slätt Breakits podcast. Vi lämnar formatet med fyra korta avsnitt i veckan och kör ett långt istället.

Podden innehåller en mix av nyhetsanalyser, personliga betraktelser och finansskvaller. Vi vågar lova att du kommer känna dig lite smartare när lyssnat på 30 tajta minuter som ligger framför dig.

Den här veckan pratar vi om Spotifys köp av poddföretaget Gimlet och Zuckerberg som lockar med högre löner till anställda som spetsar in sig på att hjälpa Facebook att ta ansvar. Spelbranschen läxas upp av civilminister Shekarabi, som är hjärtligt trött på spelreklam. Det kan bli värsta kulturkrocken när han och spelföretagarna träffas nästa vecka. Eller hittar de en lösning?

Vi ska också tittar närmare på influencer-entreprenörerna. Bloggbevakaren Camilla Gervide ger traditionella medier en känga och tycker de är dåliga på att granska den nya miljardbranschen. Stefan Lundell listar några spännande företag som vi tror är på väg till börsen. Och berättar hur det känns att bli ghostad av sina kunder.

Prenumerera på Breakits Podcast

Visa alla avsnitt