Full stack-utvecklare sökes till världens första sökmotor för ljud

Fascineras du av att bygga en produkt i världsklass, och bryta ny mark med hjälp av den senaste Machine Learning-teknologin, och stora mängder unik data?

Har du erfarenhet av Python/JavaScript och vill hjälpa till att förbättra och utveckla vårt växande system av produkter, både i frontend och backend

Nu söker vi en Full stack-utvecklare som vill hoppa på en hajpad startup på vår resa ut i världen!

Vi brinner för vår vision att göra världen lite klokare. Vår arbetsplats genomsyras av en pepp på att göra kul, omvälvande, och utvecklande grejer tillsammans.

Signal Signal gör allt tal sökbart

Varje dag publiceras hundratals timmar innehåll i svenska radiosändningar, poddar, av Youtube-influencers och på TV. Tusentals företag, offentliga personer och företag hinner nämnas varje dygn. Men i dagsläget har det inte funnits något sätt att hålla koll på vad som sägs, i vilka sammanhang, eller söka efter sitt varumärke.

Exempelvis ett företag som befinner sig i en PR-kris behöver snabbt kunna respondera på all kommunikation, oavsett om man blir omtalad i poddar, av en Youtube-kanal eller i traditionell TV och radio. Det är här vi kommer in!

Tack vare maskininlärning och AI kan vi i realtid analysera podcasts, radio, Youtube och TV-kanaler automatiskt – på massiv skala. Dessutom kan Signal Signal med hjälp av egna algoritmer hjälpa våra kunder att ta reda på varför och i vilka sammanhang sökorden nämns, och kunna hjälpa användarna ta viktiga beslut i sina organisationer baserat på datan.

Det har gått fort framåt och uppåt sedan vi lanserade hösten 2016. Kommunikationsavdelningarna hos H&M, Svenska SpelMax Hamburgare, och många fler, finns idag på vår kundlista.

Vår utmaning till dig

Bolaget är nu inne i en intensiv produktutvecklingsfas, och håller på att lansera vår produkt internationellt och på fler språk.

Vi söker utvecklare som kan röra sig i frontend och backend-världen. Du behöver inte vara bäst på båda, men med inställningen att vilja utvecklas, och ta reda på hur saker fungerar. 

Erfarenhet av Django och/eller Python är ett stort plus, men även erfarenhet från Ruby on Rails, Node JS eller ett större modernt web framework är positivt! Frontend-mässigt jobbar vi med modern Javascript-teknik och på devops-sidan har vi ett stort kluster av servrar som hålls i topptrim.
Vi hoppas att du har ett entreprenöriellt mindset, och kan komma på hur ett problem kan lösas med enkla/smarta medel och låta lösningen bli mer avancerad när det finns ett behov. Vi jobbar med att hela tiden förbättra systemets helhet, men också i att vara effektiva, komma snabbt framåt och testa nya saker med produkten.

Din roll

  • Utveckla ny funktionalitet samt underhålla sök- och mediebevakningsprodukterna.
  • Hjälpa till att underhålla och regelbundet förbättra sajten.
     
  • Drifta och hålla koll på att stora mängder ljud och annan data felfritt hanteras av vår stack.
     
  • Jobba med vår data och få fram nya och ännu smartare insikter ur den.
     

Var med på vår resa ut i världen, och bygg världens första sökmotor och analys-stack för ljud och influencer med machine learning-teknik!

Tidigare projekt

Vi hör gärna mer om vad du utvecklat tidigare, jobbmässigt eller i hobbysyfte!

Lön, provision och delägarskap genom optionsprogram 

Tjänsten är på heltid från vårt vackra kontor i Gamla Stan på startup-hubben Knackeriet, Stockholm. I anställningspaketet ingår marknadsmässig lön, samt ägandeskap i bolaget genom vårt optionsprogram.

Världsledande av insiktstjänster för talmedia

Företaget startade utifrån insikten om svårigheterna runt att söka och förstå innehållet i talad media. Med framtidens teknik hoppas vi på att göra världen mer upplyst – och hjälpa människor att ta klokare beslut. Vår vision är att fortsatt leda utvecklingen. Långt in i framtiden.

Om grundarna

Bakom bolaget står serieentreprenörerna Håkan Waara och Tor Rauden Källstigen . Signal Signal antogs till nordeuropas bästa startup-program Sting Accelerate under hösten 2016. Året därpå reste vi en investeringsrunda för att ta vara på vårt fina momentum. Nu skalar vi upp sälj, produkt och marknadsteam för att rulla ut globalt. Vi är idag sju sprakande stjärnor i teamet.

Signal Signal

Stockholm, Heltid, Tillsvidare

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb
Career

Annonsera på Breakit och hitta talanger snabbt

Kom igång nu

Du når Monster på 08-506 523 65 och anders.hellsing@monster.se

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg