Teknisk support / Firstline support / IT Support till OpusDental

Har du ett stort IT-intresse och vill arbeta i en supportroll? Vi är Nordens ledande aktör inom journalsystem och fortsätter att växa! Hos oss erbjuds du en spännande roll i ett bolag i framkant!

Vi behöver nu förstärka vår laguppställning och söker nu ytterligare en supportstjärna till vårt team!

Tjänsten
I din roll som teknisk support / firstline support kommer du få en varierande roll med mycket ansvar. Du kommer att arbeta med att supportera, koordinera och lösa ärenden som inkommer via telefon, mail och även genom att koppla upp dig mot användarnas dator. Inkommande ärenden kan handla om felsökning i vår programvara, nätverk och system.

Frågor och problem som uppstår hos användarna kan vara allt ifrån enklare inställningar till komplexa problem. En viktig del i ditt arbete är även drift av vår intern-IT och på sikt ser vi att du kommer ta dig an andra projekt. Du är en del av ett nordiskt team som tar hjälp av varandra för att lösa inkomna ärenden tillsammans.

Vi sitter i nya fräscha lokaler vid centralstationen i Malmö.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett familjärt företag med snabba beslutsvägar! För rätt kandidat erbjuds konkurrenskraftiga villkor. Du kommer att få möjlighet till personlig och professionell utveckling i ett företag med hälsosam tillväxt, där miljön präglas av kamratskap och teamkänsla och där vi hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sätter våra kunder i centrum och värderar tillhörighet, tillit, trygghet, trivsel och bra ledarskap.

Profil

Du har en teknisk eftergymnasial utbildning inom teknik eller en motsvarande dokumenterad kompetens. Vi ser gärna att du har kunskap inom:

 • Server och nätverk
 • MS SQL Server
 • Hårdvaruinstallation, installation
 • Administration/Underhåll
 • Installation Windows och programvara
 • Vana att arbeta i ett ärendehanteringssystem
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
   

Meriterande

 • WAN/Router kännedom
 • Skriptprogrammering (T-SQL)
 • NET programmering
   

Som person tror vi att du är du en självgående person som också tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du trivs med att hitta egna lösningar och att ansvara för dina egna processer. Du är kommunikativ och trivs i en roll där du skapar en god relation med både kunder, kollegor och leverantörer. Vi tror även att du är nyfiken och har ett driv att lära dig mer om teknik.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Välkommen med din ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, isabel.paymandar@monster.se alt 070–3420350

Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

Om oss
Opus Systemer AS utvecklar och säljer Opus Dental – det ledande heltäckande administrationssystemet för privata och offentliga tandläkarklinker. Opus Dental har mer än 25 000 användare på över 3 500 kliniker i Norden. I Sverige har vi drygt 50 % av den privata marknaden och växer för varje år. Vårt svenska huvudkontor är placerat i Malmö och vi har kontor i Stockholm tillsammans med systerföretaget Plandent AB, som är specialiserade på tandläkarutrustning. Opus Systemer AS ingår i den finska koncernen Planmeca Oy. Planmeca-koncernen består av en grupp företag inom hälsosektorn indelade i sju divisioner: Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS, Triangle Furniture Systems Inc. och E4D Technologies. Gruppen har ca 2 700 anställda och omsatte år 2014 ca 740 MEURO.

OpusDental

Malmö, Heltid, tillsvidare

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb
Career

Annonsera på Breakit och hitta talanger snabbt

Kom igång nu

Du når Monster på 08-506 523 65 och anders.hellsing@monster.se

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg