På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK

Frontend-utvecklare till designbyrån Modesty - So4It AB Stockholm

Modesty
Stockholm Heltid, tillsvidare
ANSÖK

Frontend-utvecklare till designbyrån Modesty - So4It AB Stockholm

Modesty är ett mindre IT-konsultbolag specialiserat inom web och mobilapplikationer och som arbetar med moderna Javascript ramverk som REACT. Nu söker vi efter nya REACT-utvecklare till vårt team.

Som frontend-utvecklare hos oss kommer du att arbeta med några av de bästa i området i de mest utmanande projekten på marknaden. Tillsammans med vår partner SO4IT arbetar vi med spännande projekt för kunder inom Bank och Försäkring som exempelvis Folksam, Avanza bank, CabOnline och Trafigura.

Du måste:

 • Ha erfarenhet av webutveckling/applikationsutveckling
   
 • Ha erfarenhet av REACT, NPM, Webpack och Node.js
   
 • Ha teamkänsla och kunna jobba tillsammans med andra
   
 • Kunna sätta dig in i komplexa problemställningar och vara med och skapa lösningarna till dem
   
 • Vara flytande i Svenska i både tal och skrift
   

Du bör helst ha:

 • Erfarenhet av att ha jobbat med Android och/eller iPhone
   
 • Erfarenhet av JavaScript
   

Vi är ofta anlitade av globala företag som kräver det där lilla extra därför kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har social förmåga, trivs att arbeta i team och direkt mot kund. Du är ödmjuk och prestigelös och som har en stark drivkraft att utvecklas och en vilja att lära. 

Arbetsplats
Du kommer främst att sitta i våra fina lokaler centralt i Stockholm. Vi har goda avtal för våra anställda och vi vill satsa på dig och kommer även att ge dig den vidareutbildning du behöver för att kunna utvecklas och du kommer att får jobba tillsammans med några av de bästa inom vårt område. Om du vill jobba med både frontend och backend så har vi ett nära samarbete med vår partner SO4IT, där några av Sveriges vassaste och mest talangfulla och respekterade backendutvecklare och arkitekter arbetar. 

Låter detta intressant?
Skicka då in din ansökan, med CV och personligt brev via den här länken. Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss:

Emma på Modesty/SO4IT: 08-570 299 70 alt. emma.poromaa@so4it.com

Tove Meyer: tove.meyer@monster.se

Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

Missa inte heller våra andra spännande tjänster:  https://www.monster.se/kund/profiler/So4It-AB 

Modesty är en digital design- och utvecklingsstudio baserad i Stockholm. Vår mission – och passion – är att lösa problem och utveckla nya unika och kreativa tjänster och produkter för både en nationell och en internationell publik. Våra tjänster innefattar allt från animation, GUI design, responsiv webdesign till spelutveckling. Läs gärna mer om oss på www.modesty.se.

Vårt partnerföretag SO4IT är ett medelstort IT-företag med ett hängivet intresse för ny teknologi och nya media. Som ett av få fullserviceföretag fortsätter vi rastlöst att tänja på gränsen för vad som är möjligt för att finna unika lösningar för var och en av våra kunder.

Läs gärna mer om SO4IT på www.so4it.se.  

ANSÖK
Modesty
Stockholm Heltid, tillsvidare
ANSÖK

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb