Mjukvaruutvecklare / Software Engineer till Front End Strategy

Vill du jobba som mjukvaruutvecklare i en liten organisation som både har nationella som internationella kunder? Hos oss får du möjlighet att utveckla dig och den grupp du arbetar tillsammans med.


Arbetsuppgifter
I din roll som mjukvaruutvecklare blir du en del av ett team där alla ser vikten av att hjälpas åt för att leverera nytta till kund. Vi genomför eller har genomfört uppdrag tillsammans med Försvarsmakten/FMV, Thales, IBM, Luftfartsverket, SAAB, NCIA. Du kommer stödja och arbeta med tekniskt utmanande programvarulösningar hos våra kunder.

Variationen i projekten innebär att du arbetar både internt och i kundens lokaler. Många gånger får du delta i hela kedjan från problem-/krav definition tillsammans med kund, till design och implementering samt test och dokumentation, men det finns också utrymme för att specialisera sig inom ett mer begränsat antal delar, t.ex. design och implementering.

Vi söker dig som har
En högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande inom relevant område. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.Vi ser gärna att du har erfarenhet av C#-utveckling och har dokumenterad erfarenhet av:

 • System- och funktionsdesign
 • XML/XML-schema
 • Team Foundation Server
 • Utveckla mjukvaruarkitekturer
   

Meriterande med kunskaper inom

 • Radiokunskap (radioberäkningar)
 • Erfarenhet av utveckling av inbyggda system
 • Testerfarenhet (system-, funktions- samt enhetstest)
 • GIS-kunskap
   

Som person är du noggrann och strukturerad. Du kan utifrån en problembeskrivning designa och implementera en lösning. För att passa in i rollen är det viktigt att du är självgående samt att du trivs att jobba tillsammans med andra.

Vi erbjuder goda förmåner och vi har kollektivavtal.

Ansökan
Ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, isabel.paymandar@monster.se

Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

Om oss
Front End Strategy är ett leverantörsoberoende Management/IT konsultföretag vars affärsidé är att effektivisera företag och organisationers verksamhet och IT genom tillhandahållande av specialistkompetens och verktyg i tidiga faser.

Läs mer om oss på www.frontend.se

Front End Strategy

Linköping Heltid, Tillsvidare

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb
Career

Annonsera på Breakit och hitta talanger snabbt

Kom igång nu

Du når Monster på 08-506 523 65 och anders.hellsing@monster.se

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg