Testare till Capcito

Vill du vara en del av ett växande företag inom fintech, där beslutsvägar är korta och utvecklingen går fort? Är du noggrann, strukturerad i din personlighet och har erfarenhet av att testa komplicerade system? Då kan du bli Capcitos nya Systemtestare – en helt ny roll!

Arbetsbeskrivning
Som Systemtestare på Capcito kommer du självständigt att skriva krav- och testspecar, ta fram testplaner och koordinera och genomföra testaktiviteter samt granska testfall och skriva testrapporter. Du kommer testa allt; både kundens vyer och flöden, hur vår kreditmotor beräknar samt vårt middle- och backoffice. Du arbetar i nära samarbete med utvecklarna och du kommer även syssla med felsökning. Utöver att genomföra själva testerna kommer du kontinuerligt att arbeta med utveckling och förbättring av metoder och processer. Du kommer rätt snart vara en av de som känner vårt system bäst!

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som arbetat med test i ett par år, och vet att du gillar det. Du är självgående i att planera, skriva och utföra relevanta testfall. Du har även ett intresse för ekonomi och finans vilket bidrar till att du har en fallenhet att testa just finanssystem. Du bör gilla matematik och beräkningar. Troligtvis har du en universitets- eller högskoleutbildning men framförallt brinner du för att förbättra vårt unika system, som bidrar till att ge Sveriges företag möjligheter att finansiera sig och växa!

Du gillar att arbeta i grupp men tar samtidigt ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Du är en mycket noggrann person som helst fokuserar på detaljer. Du upptäcker oftast fel före andra i din omgivning och kvalité är något du värdesätter extremt högt. Du triggas av att rätta till saker så de blir 100% rätt, samtidigt som du har förståelse för affärens fokus och vikten av agilitet.

Då vi är ett växande team gäller det att du är prestigelös och trivs i en mindre grupp – samt har en positiv och glad personlighet. Du gillar att hugga i och arbeta såväl högt som lågt. Vi växer så det knakar vilket innebär att du måste trivas att arbeta i en dynamisk miljö i konstant förändring, där alla är med och påverkar bolagets utveckling.

Om företaget
Det ska vara lika enkelt att finansiera sitt företag som att lyssna på musik på Spotify.

Vi som grundat Capcito är själva erfarna entreprenörer och investerare. Som företagare stötte vi alltid på samma problem: det var onödigt komplicerat att stärka kassan. Till slut bestämde vi oss för att själva lösa problemet – resultatet blev Capcito.

Tack vare våra kopplingar mot affärssystemen, och de unika algoritmer vi hela tiden utvecklar, kan vi erbjuda snabba och smidiga processer helt och hållet online. Vi har SEB och Collector som investerare, och vi har partnerskap med Visma och flera andra stora affärssystem.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Capcito med Amendo Bemanning och Rekrytering. Eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se

Urval och intervjuer sker löpande – Välkommen in med din ansökan!

CAPCITO

Stockholm, Heltid, tillsvidare

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb
Career

Annonsera på Breakit och hitta talanger snabbt

Kom igång nu

Du når Monster på 08-506 523 65 och anders.hellsing@monster.se

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg