Breakit söker en säljande affärsutvecklare

Breakit
Stockholm

Jobbar du inom media och älskar att utveckla nya affärer tillsammans med kunder? Vill du vara en nyckelperson på en växande startup? Kom och jobba med oss på Breakit!

Breakit har på kort tid etablerats som en av Sveriges största affärssajter, med en kärna i startup- och techvärlden. Med vår sajt, vår podcast, våra event och våra sociala medier når vi en attraktiv och växande B2B-målgrupp.

Nu söker vi dig som vill hjälpa företag att nå ut till Breakits målgrupp för att öka sina affärer. Parallellt med vår säljpartner Leeads bygger vi upp vår egen säljavdelning som ska jobba med kreativ försäljning. Därför söker vi dig som vill bli första person in.

Tjänsten går ut på att:

# Se över Breakits existerande kunder/annonsörer och hjälpa dem att utveckla sin affär ytterligare hos oss.

# Självständigt ta kontakt med potentiella kunder, sätta dig in i deras utmaningar och behov och visa hur Breakit kan hjälpa dem. Konkret kan det vara med hjälp av nativeartiklar, poddsponsring eller att bli partner till våra event.

# Utveckla nya koncept tillsammans med nya och existerande kunder. Det kan vara allt från nya koncept i Breakits kanaler till att sätta ihop native, podd, display och event i en helhetslösning.

Vi söker dig som:

# Har minst tre års erfarenhet inom konceptförsäljning/affärsutveckling i mediebranschen, varav en tid inom business to business.

# Är en fena på att lyssna in kundernas behov, förstå deras utmaningar och jobba långsiktigt med att lösa dem.

# Är kreativ och tycker att varje affär är unik – du gillar att sätta ihop koncept som passar just din kund.

# Är driven, framåt och gillar startup-världen.

# Gillar att vara “första person in” på en avdelning.

Vad får då du?

Du kommer att ha en fast lön och provision – och på sikt har vi även ett optionsprogram. Eftersom du är med från början och bygger upp Breakits kreativa säljavdelning finns självklart fina utvecklingsmöjligheter. Dessutom slipper du tungrodda organisationer där varje kreativ idé måste gå igenom fem chefer – på Breakit springer vi snabbt och gillar nytänkande!

Tjänsten är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler Jobb från Breakit

Visa alla jobb