Är du vår nästa event-stjärna? Breakit söker en innehållsdriven projektledare

Breakit
Stockholm

Älskar du att skapa innehåll, sy ihop ett grymt program och jaga in de vassaste talarna? Gillar du startup-världen eller det nya digitala näringslivet? Sök vår tjänst som projektledare – nu!

Breakit har på kort tid etablerats som en av Sveriges största ekonomisajter, med en kärna i det nya näringslivet. En central kärna i det vi gör är våra event med målet att vara en naturlig mötesplats för startups, tillväxtbolag och de etablerade bolagen. Vi vill också främja kunskap om entreprenörskap och hur man driver bolag. 

Nu söker vi en innehållsdriven projektledare till eventavdelningen. Tjänsten innebär att du:

# Själv sätter ihop program till våra event, dvs spånar innehåll med talarna och skriver rubriker som skapar ett riktigt wow-program. Talarna hittar du själv och du är inte rädd för att ringa och jaga eller nätverka dig till dessa personer.

# Projektleder dina event från ax till limpa. Vi är en startup och gör det mesta själva. Självklart hjälps vi åt, men du kommer själv att boka lokal, ha kontakt med deltagarna och bära en och annan rollup.

# Hjälper våra partners (sponsorer) med ett bra upplägg för hur de ska synas på våra event. Ibland hänger du med våra säljare ut och träffar kunder.

Vi söker dig som:

# Är en driven och snabbfotad person. Eftersom vi är ett växande företag finns stora möjligheter till karriärutveckling för den som vill.

# Har ett eller flera års erfarenhet av att jobba med dessa typer av event/konferenser/summits. Har du dessutom jobbat med event inom B2B är det starkt meriterande.

# Har dokumenterad erfarenhet av att självständigt sy ihop event från start till mål, inklusive att sätta ihop programmet och få in talare själv.

# Har koll på det digitala näringslivet, entreprenörer och nya startups.

Du kommer att jobba i team med vår marknadskoordinator och tajt med vår redaktion för att alltid ha ett öra mot marken. Du rapporterar till Breakits eventchef Olivia Lindström. Vi sitter i mysiga lokaler på Östermalm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Frågor? Kontakta Olivia Lindström på olivia@breakit.se eller 070-718 67 65.

Fler Jobb från Breakit

Visa alla jobb