Erfaren utvecklare till tillväxtbolag i Linköping

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Vem söker vi?

Vi växer och behöver fler engagerade utvecklare till vårt kontor i Linköping. Därför söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör och har några års arbetslivserfarenhet inom programmering och systemutveckling. Du vill arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling. Du har erfarenhet av testarbete, paketering och leverans.

Du har erfarenhet av något eller några av följande språk:  

  • C
  • C++
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Python


För att trivas och passa som utvecklare på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att du får prova på flera olika arbetsuppgifter och projekt. Du tar gärna egna initiativ och du är en strukturerad problemlösare. För att nå bästa resultat ser du det som en självklarhet att samarbeta med dina kollegor.

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga. Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande.

Vad erbjuder vi?

På Attentecs kontor i Linköping är vi idag ca 40 anställda, här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling, duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vill du blir en av oss?

Attentec

Linköping Heltid

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb
Career

Annonsera på Breakit och hitta talanger snabbt

Kom igång nu

Du når Monster på 08-506 523 65 och anders.hellsing@monster.se

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg

På nytt jobb

Nytt jobb? Dela glädjen med Breakit och världen!

Gör ett inlägg