På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK

Strateger till vår nya business design studio – itch at Acando Consulting AB Stockholm, STHM

ACANDO
Stockholm Heltid
ANSÖK

Strateger till vår nya business design studio – itch at Acando Consulting AB Stockholm, STHM

Rollen
Världen förändras allt snabbare. Såväl nya utmaningar som möjligheter dyker upp och kräver ständigt nya lösningar och tankesätt. Att skapa värde genom förståelse för människors beteende och nya tekniker är komplext. Vi välkomnar denna komplexitet. Våra kunder kommer till oss med sina mest avgörande strategiska utmaningar. Vi är ledande på att designa och bygga kundcentrerade upplevelser, tjänster och plattformar i det digitala landskapet. Vi har modet att ta steget förbi det uppenbara och arbeta med de utmaningar som verkligen gör skillnad. 

Vi är en ny typ av business design studio där managementkonsulter samverkar med designers och utvecklare i nya optimala konstellationer.  

Din profil
Vi tror att du är en person som gärna arbetar i team och som har en förmåga att skapa förtroende och skapa långsiktiga relationer. Du är nyfiken och strävar efter att utvecklas och båda lära av andra samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper. Med en kreativ problemlösningsförmåga kan du sätta dig in i komplexa frågeställningar och skapa tydliga och strukturerade lösningar.

För närvarande söker vi personer med följande kvalifikationer:

  • 4-10 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Masterexamen inom business, science eller arts
  • Flytande i engelska och svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från management consulting eller designbyrå
  • Erfarenhet av affärsutveckling med digitalt som katalysator
     

Vi erbjuder dig
Som en del av Studions strategiteam kommer du arbeta tillsammans med Sveriges ledande företag för att definiera framtida affärsmodeller, skapa digitala strategier, leda innovationsprogram och driva förändring. Vi söker affärsutvecklare med passion för teknik och förståelse av kraften i design thinking.

Vid frågor hör av dig till Nina Löfstedt på nina.lofstedt@acando.com eller till vår HR-avdelning: Sandra Johansson Järdö, sandra.jardo@acando.com

ANSÖK
ACANDO
Stockholm Heltid
ANSÖK

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb