På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK

Kommersiell redaktör till We Are Stories

WE ARE STORIES
Stockholm Heltid

Kommersiell redaktör till We Are Stories

I fräscha lokaler, med utsikt över Norrmalmstorg i centrala Stockholm, sitter två snabbväxande bolag sida vid sida:

We Are Stories och Breakit.

Nyhetssajten Breakit har på kort tid etablerat sig som Sveriges främsta bevakare av det svenska affärslivet, med fokus på digitalisering och start ups. Och priserna har haglat över Breakit.

Contentbolaget We Are Stories startade i vintras, och vi som ligger bakom satsningen har många års erfarenhet av innehåll från bland annat Telia och Schibsted. Vi producerar och distribuerar native på cirka 150 sajter över hela landet, och jobbar med flera av Sveriges ledande varumärken.

Ett av We Are Stories uppdrag är att sälja och producera native-innehåll, det vill säga annonsmärkta texter och videos, på Breakits plattformar.

Och det är här du kommer in!

Vi behöver nämligen förstärka med en ny kommersiell redaktör, som primärt kommer att jobba med Breakits native-affär.

Så, vad innebär tjänsten?

• Det viktigaste är att du gillar att sätta dig in i olika ämnen och branscher, för att sedan producera artiklar för våra kunder. På Breakit återfinns många annonsörer inom tech, finans och motor. Du behöver inte vara expert på allt inom dessa områden, men du bör vara nyfiken och intresserad av branscherna. Är du det, så kommer du att lära dig resten sen. Har du erfarenhet av den här typen av innehåll sedan tidigare är det självklart meriterande.

• Du gillar att skriva texter och är van vid ett högt tempo. Vi tror att du kanske jobbat på en nyhetsredaktion tidigare, eller kanske på en pr –eller kommunikationsavdelning. Alldeles oavsett så har du en bra penna. Ena dagen intervjuar du en vd för en spännande start up vars idé ska förändra världen, den andra dagen spånar du fram en härlig lista som blir en läsfest för en telekom-aktör. Du gillar helt enkelt att hitta vinklar och ingångar som både läsarna och kunderna gillar.

• Du kommer, förutom att skriva artiklarna, även att publicera dessa på Breakit.se. Du sätter rubriker som lirar med Breakits tonalitet och väcker intresse. Du hittar rätt bilder, och du följer läsningen av artiklarna så att vi når våra mål. När en kampanj är slut följer du upp med en rapport till kunden.

• Du deltar på uppstartsmöten med våra säljare, där du presenterar dina förslag på innehåll för kunden, och rekommenderar vinklar och artiklar.

• Har du vana från Photoshop och att skapa enklare video-produktioner? Eller från att jobba med sociala medier? Det är en merit.

Hur tror vi att du är som person då?
Vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter, och gillar att trolla med knäna.
Du har struktur och koll på det som ska göras. Inget faller mellan de berömda stolarna.
Vi tror att du, liksom vi, är prestigelös, gillar att jobba i team och att hjälpas åt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, med stor frihet och möjligheter att utvecklas.
Vi har kollektivavtal och erbjuder marknadsmässiga löner.
Tillsammans med oss få du chansen att lära dig massor av nya saker tack vare våra samarbeten med ledande varumärken i Sverige och internationellt.
Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Låter det här spännande? Vad kul!

Sista ansökningsdag är 15 juni, men skicka in din ansökan redan idag (mejladresser nedan) då vi träffar kandidater löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, med tillträde efter sommaren.

För frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta oss!

Karolina Hülphers, VD, We Are Stories

Karolina.hulphers@wearestories.se

072-219 34 34

Tobias Waldefeldt Lindner, Content Director, We Are Stories

Tobias.lindner@wearestories.se

070-676 23 37

 

WE ARE STORIES
Stockholm Heltid

Fler jobb från Breakit

Visa alla jobb