Fundedbyme och Isabella Löwengrips Nordic Tech House inleder samarbete

FundedByMe Nordic Tech House Investering
Fundedbyme och Isabella Löwengrips Nordic Tech House inleder samarbete

Towe Boström

Reporter

Crowdfundingsajten Fundedbyme inleder ett samarbete med Nordic Tech House och Isabella Löwengrip.

Crowdfundingsajten Fundedbyme, som kopplar ihop investerare och entreprenörer, har inlett ett strategiskt samarbete med Nordic Tech House. Bakom investmentbolaget står bland annat bloggstjärnan och affärsängeln Isabella Löwengrip

Nordic Tech House arbetar med att hjälpa entreprenörer att lansera sina företag när de befinner sig i idéstadiet. Bolaget investerar inte pengar utan bidrar istället med exempelvis tid och kunskap för att stötta företagen. 

Nordic Tech Houses vd Viktor Lundqvist säger att de är väldigt glada över samarbetet med  Fundedbyme. Samarbetet kommer bland annat att gå ut på att stärka varandras kampanjer. 

”Fundedbyme är den perfekta partnern i och med sitt moderna sätt att finansiera företag, samtidigt som man kan skapa starka ambassadörer”, säger Viktor Lundqvist.

Daniel Daboczy, som är medgrundare och vd för Fundedbyme, säger att man nu tillsammans skapar ett heltäckande erbjudande som man har sett ett behov av på marknaden.

”Vi är särskilt stolta över att kunna nå kvinnliga investerare som Isabella är en stark förebild för”, säger Daniel Daboczy. 

Tanken är att entreprenörer först ska få hjälp med digitala resurser och exponering genom Nordic Tech House, sen kan Fundedbyme steppa in och hjälpa till med finansiering. 

"Samtidigt är samarbetet ömsesidig då Fundedbyme dagligen träffar företag som söker finansiering via vår plattform. Dessa företag kan nu få en hävstångseffekt genom samarbetet med Nordic Tech House", säger Daniel Daboczy.

Crowdfundingplattformen har idag över 100.000 registrerade medlemmar och har dragit in över 450 miljoner kronor till olika bolag.  

Läs fler artiklar
LÄS MER