Apsis byter vd – plockar Emma Svalin från Comhem

Breakit - Apsis byter vd – plockar Emma Svalin från Comhem

Towe Boström

Reporter

Emma Svalin lämnar Comhem för att bli vd för Apsis som ska hjälpa företag att effektivisera arbetsflöden.

Företaget Apsis, som grundades 2001, har utvecklat en lösning som ska hjälpa organisationer att effektivisera sina arbetsflöden genom datadriven marknadsföring.

Nu går Emma Svalin in som vd på Apsis. Det innebär att hon lämnar Comhem efter 13 år, där hon senaste varit operativ chef samt medlem i ledningsgruppen. 

Emma Svalin säger att skiftet från traditionell till datadriven marknadsföring går väldigt snabbt och pekar på att Apsis har en stark position inom segmentet,samt en produktutveckling i världsklass.

”Det borgar för att vi kommer att fortsätta leverera den smartaste plattformen för våra kunder så att de i sin tur kan skapa exceptionella kundupplevelser”, säger Emma Svalin.

Hon tar över efter tidigare vd:n Anders Frankel som grundat företaget. I dag arbetar runt 280 anställda på Apsis, som har över 6 000 kunder i 50 länder.

Henning Hansen som är styrelseordförande berättar att Apsis satsat på utveckling inom AI och skapat en helt datadriven plattform för marknadsföring och försäljning.

”Med detta fina arv och med Emmas långa och relevanta erfarenhet står APSIS väl positionerade inför sin framtida tillväxtresa”, säger Henning Hansen.

Läs fler artiklar
LÄS MER