Börsbolag utmanar Min Doktor och Kry

Börsbolag utmanar Min Doktor och Kry

Foto: Press

Direkt / Breakit

Feelgood lanserar läkartjänst på nätet.

Feelgood ska utveckla en onlineläkartjänst och tjänsten ska enligt planerna lanseras under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tjänsten ska enligt bolaget utgå från den plattform och erfarenheter som redan finns i den nuvarande leveransen av onlinerådgivning till Feelgoods företagskunder.

En intern arbetsgrupp arbetar med att utveckla och förpacka tjänsten, som innebär att Feelgoods 600 000 kundanställda får tillgång till ett enklare sätt att få personlig rådgivning av en läkare eller sjuksköterska via en videotjänst, på tid och plats som passar individen. Det kan röra sig om enklare sjuk- och hälsorådgivning, recept och remisser, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Vi ser att det bland våra kunder finns en önskan om att rådgivning från läkare görs lättare tillgänglig. Vi har redan idag de flesta verktygen för att kunna erbjuda detta som onlinetjänst. Nu vill vi utveckla och lansera tjänsten så att vi kan erbjuda den till våra kunder och deras anställda som ett mervärde och komplement,” säger Joachim Morath, vd för Feelgood i en kommentar.

Läs fler artiklar
LÄS MER