Värvar via sociala medier – nu tar hon över KSMG

Värvar via sociala medier – nu tar hon över KSMG

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Rekryteringstjänsten Kindegren Singh Media Group (KSMG), som opererar via sociala medier, har vuxit starkt de senaste åren. Nu plockar bolaget in Ellinor Lindmark som ny vd.

KSMG drog igång sin verksamhet redan 2010 långt innan sociala medier var ett buzzword i de allra flesta kretsar. Bolaget vill med hjälp av Facebook konkurrera med de stora rekryteringssajterna som Monster, Careerbuilder och Netjobs om att kunna leverera de bästa kandidaterna. Sju år efter starten har bolaget växt betydligt och öppnade under våren ett nytt kontor.

Som ett led i expansionen tar man nu in Ellinor Lindmark som vd. Hon har tidigt varit vd på rekryterings och konsultföretaget Searchway och sitter i KSMG:s styrelse sen i början av året.

“Det känns fantastiskt att få komma in som vd i ett bolag med snabb tillväxt”, säger Ellinor Lindmark i ett pressmeddelande. 

“Vi vill kunna erbjuda fler tjänster som underlättar för företag i olika tillväxtfaser; både inom rekrytering och employer branding och detta jobbar vi aktivt med i skrivande stund”, säger grundarna Martin Kindgren och Amar Singh i en kommentar.

Läs fler artiklar
LÄS MER