Då går Spotify till börsen – så blir du först att veta

Breakit - Då går Spotify till börsen – så blir du först att veta

Stefan Lundell

Medgrundare och innehållschef

Ingen lägger mer kraft på att bevaka svenska techjättar som Spotify, Klarna och Izettle än vi. Det ger resultat. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så får du också järnkoll på framtiden börsjättar.

Att Spotify ska börsnoteras är en av tech-världens just nu sämst bevarade hemligheter. Grundaren och vdn Daniel Ek har hittills inte sagt något om börsplanerna offentligt men när han gör det kan du lita på att vi på nyhetssajten Breakit kommer att ge den vassaste och bredaste rapporteringen om detta.

Breakit är Sveriges snabbast växande ekonomisajt med nästan 150.000 läsare varje vecka. Vi fokuserar på det nya näringslivet, inte gårdagens industri. Med vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med heta och rykande färska nyheter före alla andra. Passa på att registrera dig för det nu – och delta samtidigt i en tävling om ett tech-paket från Belkin. Det enda du behöver göra är att motivera varför just du förtjänar att vinna.

Tävlingen pågår tills den 13 oktober och den vinnande motiveringen kommer att utses av Breakits redaktion.

Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet och tävla!

Dina personuppgifter registreras i Breakits databas och delas enbart med vår samarbetspartner Mailchimp som levererar Breakits nyhetsbrevstjänst. Vinnarna kommer att presenteras i denna artikel och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Det här tävlar du om:

Det här ingår i tech-paketet från Belkin:

  • PowerHouse Charge Dock for Apple Watch + iPhone: Laddningsdocka för Apple Watch och Iphone.
  • Lightning Audio + Charge RockStar: Gör det möjligt att lyssna på musik samtidigt som du laddar din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. 
  • Car Vent Mount: Handsfreeanvänding för din smartphone i bilen.
  • Boost Up Car Charger with ChargeSync Cable: Portabel laddare för din mobil. 


Totalt värde: Cirka 1 550 kronor (200 dollar).

Läs fler artiklar
LÄS MER