Flipkarts köp av Snapdeal i fara

Finwire / Breakit

Affären på väg att falla, uppger källor.

Ett viktigt möte mellan Snapdeal och Flipkart som skulle ha ägt rum idag och imorgon uppges ha avlysts. Det rapporterar Times of India med hänvisning till källor.

Avtalet mellan parterna verkar nu falla ihop efter sex månaders hårda förhandlingar, skriver den indiska tidningen vidare. Ett samtal väntas att hållas på söndagskvällen, och ett offentligt meddelande om affärens öde kan komma att släppas på måndag.

Vidare har en grupp minoritetsägare i Snapdeal protesterat mot en särskild utbetalning uppskattad till cirka 90 miljoner dollar till ägarna Kalaari Capital och Nexus Venture Partners, samt den övergripande transaktionsstrukturen.

Finwire har tidigare rapporterat med hänvisning till Reuters om att den nätbaserade marknadsplatsen Snapdeal uppges ha accepterat Flipkarts reviderade förvärvserbjudande på upp till 950 miljoner dollar, motsvarande cirka 7,8 miljarder kronor. Styrelsen för Jasper Infotech som äger Snapdeal uppgavs ha godkänt Flipkarts bud på mellan 900 miljoner dollar och 950 miljoner dollar i förra veckan.

Läs fler artiklar
LÄS MER