Amazon uppges lansera en ny meddelandetjänst

Finwire / Breakit

Amerikanska e-handelsbolaget Amazon uppges planera att lansera nya meddelandetjänsten Anytime som är avsedd för slutkonsumenter. Det rapporterar Gadgets 360 som hänvisar till en rapport från AFTV-news.

Anytime sägs i rapporten vara en tjänst för meddelanden som erbjuder möjligheten att kommunicera via textmeddelanden samt via videochattar.

Användarna uppges kunna ansluta sig till sina vänner genom att bara söka efter deras namn, utan att behöva skriva in telefonnummer. Enligt rapporten kommer Amazons Anytime även tillåta användare att spela spel med sina vänner i grupper på plattformen.

Tidigare i år lanserade e-handelsjätten systemet Chime, en kommunikationsservice utformad för företagskunder. Vidare introducerade Amazon nyligen en kommunikationstjänst för Amazon Alexa.

Rapporten bedömer att det är troligt att företaget skulle utveckla en separat tjänst för att utnyttja funktionerna i Alexa även i andra applikationer.

LÄS MER: http://gadgets.ndtv.com/apps/news/amazon-anytime-messaging-app-service-leaked-features-promotional-image-1725648

Läs fler artiklar
LÄS MER