Löwengrip och Hadenius om börsplanerna: "Bara finrummet som gäller"

Breakit - Löwengrip och Hadenius om börsplanerna: "Bara finrummet som gäller"

Pingis Hadenius, Isabella Löwengrip och Breakits Erik Wisterberg.

Towe Boström

Reporter

Bloggstjärnan och entreprenören Isabella Löwengrip kan komma att sätta sitt skönhetsbolag Löwengrip Care & Color på börsen.

Breakits och Almis program under Almedalsveckan rullar för fullt och under förmiddagen var det Nordens största bloggare Isabella Löwengrip och kompanjonen Pingis Hadenius tur att ställa sig på scenen.

Löwengrip och Hadenius står tillsammans bakom skönhetsbolaget Löwengrip Care & Color, som grundades för över tio år sedan. Under förra året mer än dubblade duon omsättningen till 34 miljoner kronor.

Breakits modererande reporter Erik Wisterberg frågade grundarna om vi kan vänta oss en börnotering framöver – något Isabella Löwengrip tidigare hintat om i sin blogg.

Pingis Hadenius var den som tog frågan.

"Det är ganska lätt för oss att se hur vi skulle kunna passa in på börsen och få en spännande utveckling", sade hon, och pekade på bolagets lönsamhet.

En notering är däremot inte aktuell i dagsläget. Först ska bolaget växa ytterligare, berättade duon – som även lät meddela att de mindre noteringslistorna inte är aktuella för bolaget.

"Ska vi in så ska vi till det riktiga finrummet på börsen. Där det är ordentligt", sade Pingis Hadenius.

Grundarna passade även på att avslöja sitt nästa drag för bolaget – i höst lanserar Löwengrip Care & CO en e-handelssatsning som ska förbättra kundupplevelsen.

Isabella Löwengrip förklarade att bolagets system kommer att använda sig av artificiell intelligens (AI).

"Den kommer att veta om hur min hud mår och när jag behöver de här produkterna bättre än jag vet".

Isabella Löwengrip berättade att hon nu på jakt efter influencers på andra marknader.

"Det ska bli jättekul att hitta min motsvarighet på de olika marknaderna", sade Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, drar in en halv miljon kronor i månaden på sin blogg. Hon står även bakom skomärket Flattered och det egna investeringsbolaget Löwengrip Invest som går in i startups.

Missa inte Breakits program i Almedalen!. Kom gärna och hälsa på oss på Slottsterassen 14. 

Läs fler artiklar
LÄS MER