Börsraketen Boozt hämtar in ny toppchef

Finwire / Breakit

Dansken Mads Bruun Framme axlar chefsrollen på Boozt.
"Det är ett absolut nöje att överlämna det fulla ansvaret till honom", säger bolagets styrelseordförande.

E-handelsbolaget Boozt har gått som en riktig raket på börsen sedan bolaget noterades i slutet av maj. Kursen har gått upp med närmare 35 procent och nu värderas bolaget till närmare 3,5 gånger omsättnignen.

Nu meddelar bolaget att Mads Bruun Famme har utnämnts till inköpschef. Han tillträder sin befattning den 1 juli och kommer ingå i koncernledningen.

"Mads är en expert inom buying och merchandising och han har byggt upp ett starkt och unikt datastyrt tillvägagångssätt, för att köpa och sälja inom bolaget, som kombinerar de mjuka färdigheter som krävs vid modeinköp, med en strikt datadriven försäljningsapproach. Mads har haft en nyckelroll för att ta oss till var vi är idag, så det är ett absolut nöje att överlämna det fulla ansvaret, för all buying och merchandising på Boozt, till honom,” säger Henrik Theilbjørn, styrelseordförande för Boozt. 

Mads Bruun Framme arbetar på Boozt sedan 2012 som Group Merchandising Director och har tidigare varit affärskontroller på bolag som Kraft Foods Group och Coca Cola samt varit Head of Merchandising på Magasin du Nord i Danmark.

Läs fler artiklar
LÄS MER