Betala för ett kontor – ha tillgång till 3 000

Breakit - Betala för ett kontor – ha tillgång till 3 000

Sedan starten 2013 har teknikbolaget Wittra vuxit till 30 personer. Med huvudkontor i Regus affärscenter på Ringvägen i Stockholm har de hittat den perfekta lösningen: ett kontor som växer med dem.

På bara något år hade Wittra vuxit ur sina lokaler på KTH. Med en så snabb tillväxt är det svårt att välja en traditionell kontorslokal som lösning: avtalen skrivs alltid på minst ett år i taget och lokalerna har en fast storlek.

”Det var då våra patentjurister som kom på att de hade ett Reguscenter i samma kontorsbyggnad”, berättar Wittras VD Håkan Dackefjord.

Full flexibilitet stod överst på Wittras önskelista. Efter en rundvandring på Ringvägencentret insåg Håkan Dackefjord och hans affärspartner Lars-Göran Nilsson att det var precis vad de skulle få hos Regus.

”Att lokalerna kan växa med oss var avgörande”, säger Håkan Dackefjord.

Han berättar också att flera av deras utvecklare från Kiev kommer till Stockholm och jobbar ett par veckor i stöten. De måste ha någonstans att sitta, vilket är enkelt ordnat på affärscentret. Wittra hyr ett extra rum och betalar bara för de dagar som kollegorna är där.

”Vi tar också emot många nyckelkunder på kontoret, så det centrala läget är ytterst viktigt, liksom god service. Och servicen på centret är fantastisk! Vi får hjälp med det mesta, bland annat med att boka mötesrum och catering till möten, liksom telefonservice, posthantering och tekniksupport.”

Wittra Sweden AB har tagit fram ett unikt positioneringssystem som fungerar både inomhus och utomhus. Det kan användas på både statiska saker, som inte flyttar på sig, liksom på rörliga saker, samt människor. 2016 var företaget finalist i innovationspriset, samt vann Red Herring Award – vilket gör dem till ett av de hundra hetaste bolagen i Europa.

Många av företagets kunder och utvecklare finns utomlands, vilket betyder att ledningen reser mycket. Då är de ofta i behov av att boka mötesrum. Håkan Dackefjord skrattar när han berättar om sitt och kollegornas onödiga misstag för en tid sedan:

”Vi hade ett möte i München och innan resan bokade vi ett mötesrum på flygplatsen. När vi kom dit upptäckte vi att Regus har ett center på våningen under! Vi hade kunnat sitta i Regus affärslounge helt gratis och fått samma fina hjälp som hemma, med mötesrumsbokning och annat.”

Nu när de vet hur stort Regus nätverk av affärscenter är i världen, kommer de alltid att kolla av om det finns ett Reguscenter dit de kommer.

Under 2017 växer Wittra med ytterligare sju personer, som ska sitta på huvudkontoret i Stockholm.

”Bäst av allt är att det inte är något som helst problem. Vi hyr helt enkelt fler rum av Regus”, säger Håkan Dackefjord.

Med avtal som löper månadsvis kan Wittra skräddarsy sin kontorslösning hos Regus, så att den matchar de behov man har för stunden. Skulle det betyda att man behöver skala ner verksamheten, görs även det med en månads varsel. Men det är förstås inget som Wittra kommer att behöva tänka på!

Detta är en sponsrad artikel från Regus, som är väldens största leverantör av flexibla arbetsplatser. Vi erbjuder modernt utrustade kontor, arbetsplatser, lounger och mötesrum i en professionell miljö på trevliga adresser – när du behöver det. Vi finns i över 100 länder, i 1000 städer och på 3000 platser världen över. Regus affärscenter används av över 2,3 miljoner nöjda kunder, varje dag.

Läs mer om Regus här!

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER