Här är mässan som vänder branschen ut och in

Här är mässan som vänder branschen ut och in

Snart är det dags för mässan Ecommerce STHLM 2017.

Vad innebär den nya e-kronan, hur jobbar House of Dagmar med sin digitala satsning och vad säger Peter Sunde om startup-scenen? På Ecommerce STHLM 2017 blandas kaxiga uppstickare, stora aktörer och välkända namn.

Mässan är till för allt från beslutsfattaren till slutanvändaren på små och stora företag i behov av produkter och tjänster för att utveckla hela sin digitala närvaro. Är du sugen på att starta, eller utveckla din befintliga, e-handel eller utveckla dig digitalt är Ecommerce STHLM 2017 mässan för dig.

”Vi kommer att ha närmare 110 utställare och över 80 talare på plats, och till skillnad från så många andra event erbjuder vi allt det helt kostnadsfritt”, säger Lina Lund på Easyfairs som projektleder Ecommerce STHLM 2017.

Med fokus på innovationer, system och tekniska lösningar inom både e-handel och övrig digital närvaro erbjuds en affärsdriven mötesplats som blandas upp med aktiviteter och inspiration för maximal effekt.

”Vi vill att det ska vara värt att gå ifrån jobbet ett par timmar för att besöka mässan, därför vill vi erbjuda ett mervärde för besökaren.”

Vad är det för mervärde?

”Vi har samlat allt under ett tak. Här finns utställarna, talarna och aktiviteterna att tillgå i två dagar. Förutom alla talare på våra scener, erbjuder vi också nischade konferenser tillsammans med Klarna och DIBSs. Det måste finnas något för alla.”

Parallellt arrangeras också SHOP 2017 – Nordens största mässa och mötesplats för dig som driver butik eller jobbar inom handeln.   

”Att särskilja på fysisk och digital handel finns inte längre, den fysiska butiken satsar på e-handel och e-handlaren vill öppna butik. Därför känns det naturligt att mässorna bildar en gemensam mötesplats.”

Vilka tycker du ska besöka Ecommerce STHLM 2017?

”Alla som är nyfikna på en stor, affärsdriven mötesplats för hela handeln ska ta sig ut till Kistamässan den 10–11 maj. Jag lovar att du inte blir besviken, vare sig du vill utveckla din e-handel, inspireras av några av branschens starkaste aktörer eller bli lite vassare i din marknadsföring! Det bästa av allt är att vi ger dig allt detta helt kostnadsfritt.”

Missa inte på Ecommerce STHLM 2017:

Peter Sunde

Han är mest känd som en av grundarna av The Pirate Bay. I dag är Peter Sunde en del av konstkollektivet Konsthack och bland annat spelat in en tv-serie om aktivism.

Cecilia Skingsley

Vice riksbankschefen Cecilia Skingsley talar om den nya valutan e-kronan, hur den kommer att användas i framtiden och vad den innebär för betaltjänsterna.

Mårten Barkman

För dagens ungdomar är internet lika självklart som kylskåpet är för deras föräldrar. De är lika imponerade av gårdagens marknadsföring som mamma och pappa är av jordkällare. Mårten Barkman, Small & Medium Business Director Nordic på Facebook, berättar hur man når fram till dem.

Ashkan Fardost

Ashkan Fardost är trendspanare och föreläsare inom innovation och digitalisering som kommer att prata om den teknologiska utvecklingen. Och att de flesta av oss verkar ha missförstått vad digitalisering egentligen är.

Linus Särud

Som 14-åring hackade Linus Särud Google. I dag jobbar han med internetsäkerhet och berättar om de vanligaste säkerhetsriskerna inom e-handel och hur du undviker dem.

Ecommerce STHLM 2017:

  • När? Onsdag den 10 maj och torsdag den 11 maj.
  • Var? Kistamässan, Stockholm.
  • Webb: ecommercesthlm.se


Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER