Nu söker Breakit en ny reporterstjärna – 5 skäl till varför du ska jobba hos oss

Breakit - Nu söker Breakit en ny reporterstjärna – 5 skäl till varför du ska jobba hos oss

Stefan Lundell

Medgrundare och innehållschef

Vill du bli Sveriges vassaste ekonomireporter? Nu söker vi en ny reporter till vår redaktion.

“Den bästa arbetsplatsen jag varit på” – så betygsatte en av våra medarbetare Breakit i förra veckan. Nu har du chansen att bli en del av vårt gäng! Konkret söker vi en reportervikarie på 1 år med start så snart som möjligt. 

Du behöver inte jobba som just ekonomijournalist idag – men vi tror att du har jobbat minst ett eller några år som journalist. Troligtvis har du ambitionen att bli grymt vass inom denna nisch. Eller så tycker du bara att startup- och techvärlden är väldigt spännande. Kanske vill du jobba på en digital mediestartup själv – där du får intervjua intressanta personer varje dag och vara med och forma framtidens näringsliv.

Vi sitter i riktigt fräscha lokaler vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Idag är vi nio personer på Breakit. De flesta av oss är journalister men vi har också programmerare, affärsutvecklare och säljare bland oss.

Stämmer du in på vår profil? Dra över ditt CV och en kort presentation till stefan@breakit.se (skriv "Breakit-reporter" i ämnesraden) redan idag.

Välkommen!

Fortfarande inte övertygad? Här är 5 skäl till varför du vill jobba hos oss.


1. Breakit.se är en fristående mediesatsning som på kort tid blivit den självklara nyhetskällan för den nya affärsvärlden. Hur många gånger har man möjlighet att vara med och bygga någonting nytt och stort? Det är en chans som du inte vill missa. Våra ambitioner är stora.

2. Eftersom vi inte är en del av en stor, gammal koncern finns det mycket utrymme för de anställda att påverka. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. Du kan påverka vad vi skriver och hur vi skriver det!

3. Det råder brist på kunniga reportrar med spetskompetensen inom ekonomi. Vi törs lova att du inte hittar en bättre skola än Breakit – förutsatt att du är nyfiken och driven.


4. Det är kul och flexibelt att jobba på Breakit. Flera av oss är småbarnsföräldrar och vi har stor förståelse vilka utmaningar det innebär gällande till exempel arbetstider. Snöstorm ute? Jobba hemifrån! Sugen på att skriva ett reportage om entreprenörerna som förändrar modeindustrin? Kul! Vi älskar idéer och initiativ.

5. Förutsatt att vi klickar är målsättningen att vikariatet ska leda till en långsiktig relation mellan Breakit och dig. Vi ser dig som en investering och vi vill att du ska bli bäst på det du gör.

Läs fler artiklar
LÄS MER