9 av 10 rekommenderar Breakits kurser: “Fick väldigt konkreta tips”

Breakit - 9 av 10 rekommenderar Breakits kurser: “Fick väldigt konkreta tips”

Elin Lindahl. Foto: MTG

Breakit

Det kan vara trögt att driva förändring inom stora bolag. Kursen Strategy & Culture ger verktyg för att göra det smidigare. “Vi fick väldigt mycket matnyttigt på kort tid”, säger Elin Lindahl som gick kursen i höstas.

Strategy & Culture är en av kurserna i Growth Academy som Breakit arrangerar i samarbete med Berghs.

En av de som gick kursen i höstas var Elin Lindahl, som är HR-analytiker och projektledare på mediejätten MTG.

“I min roll fokuserar jag mycket på hur vi kan förbättra våra interna HR-processer. För mig var Strategy & Culture väldigt inspirerande. Man gick alltid därifrån med många nya funderingar om hur man kan förändra ​sitt arbetssätt”, säger hon.

Nio av tio kursdeltagare skulle rekommendera utbildningen till en kollega, enligt Growth Academys deltagarundersökning från i höstas.

Strategy & Culture, som Elin Lindahl gick, syftar till att hjälpa företag med förnya sin kultur och skapa en mer förändringsbenägen miljö. Kursen leds av Mathias Westphal som tidigare var globalt ansvarig för tillväxt på Absolut.

“Kursen var verkligen spot on. Vi fick väldigt mycket matnyttigt på kort tid. Ibland när man ​deltar​ på kurser kan man känna att det blir lite flummigt men så var det verkligen inte här. Man fick med sig konkreta verktyg”, säger Elin Lindahl.

Vilken sorts person tycker du att kursen passar för?
“Den passar för en person som är öppen för nya tankesätt. Kunskaperna är nog lättast att applicera om man jobbar inom marknadsföring, eftersom det är väldigt kundfokuserat. Men för mig fungerade det bra ändå, jag fick föreställa mig att MTG:s personal var mina kunder. Det var nyttigt i sig”.

Sugen på att gå någon av kurserna i Growth Academy? Spana in utbudet här.

Läs fler artiklar
LÄS MER