God jul från oss på Breakit – och en hint om vad som händer 2017

Breakit
God jul från oss på Breakit – och en hint om vad som händer 2017

Första raden från vänster: Stefan Lundell, Olle Aronsson, Jonas de Lange, Viviana Canoilas, Johanna Ekström, Magnus Rundlöf, Erik Wisterberg, Jon Mauno Pettersson och Camilla Björkman. Vi saknar föräldralediga Sara Lindh på bilden!

Breakit

Tack för att du har följt Breakit i år! Här är vår julklapp till dig – och lite lockbete inför nästa år.

Det har varit ett händelserikt år här på Breakit. Granskningar av Spotify och Klarna, upprop för att rädda programmerare från utvisning, Trump-seger, Pokémon Go-feber och mycket mer därtill.

Uppenbarligen gör vi något rätt – för ni läsare blir bara fler och fler. Nu taktar vi över 100 000 i veckan och oftast ännu mer än så. För några dagar sedan fick vi följare nummer 25 000 på Facebook – en liten milstolpe!

Även vi som jobbar med Breakit har blivit fler. Nu är vi nio personer som jobbar här på heltid och har fått flytta in i nya lokaler – vid Norrmalmstorg. På tok för fint för en startup på sitt andra år, men som en av Breakits grundare Stefan Lundell brukar säga: “Något måste man ju bränna riskkapitalet på!".

Men nog med skryt nu – och över till dig som läsare.

Eftersom vi inte kan ge dig en fysisk julklapp har vi skänkt en summa till de sociala entreprenörerna bakom Talita, som erbjuder hjälp och stöd till kvinnor som utnyttjats i bland annat människohandel.

Sedan vill vi uppmana dig att höra av dig med tips om vad du vill läsa om på Breakit 2017. Vilka ämnen borde vi bevaka? Vilka personer borde vi intervjua och vilka granskningar borde vi göra? Mejla oss på tips@breakit.se.

En sak inför nästa år kan vi locka med redan nu: i januari drar vi igång en ny satsning som vi hoppas kommer att falla i god jord hos dig som läsare. Utan att avslöja för mycket handlar det om att utveckla vår rapportering till att även hjälpa dig att lyckas med din startup. Håll utkik!

Med det vill vi önska dig en riktigt god jul – och uppmana även den mest hårt arbetande läsaren att ta lite ledigt. Det kommer dock inte vi själva att göra – följ oss på Facebookpå Twitter och surfa in här på sajten varje dag under julen för de senaste nyheterna.

Tack för det här året, tack för att du följer Breakit och hjälper oss att fortsätta vårt uppdrag att vara en kyrka i byn för den svenska techindustrin. 

GOD JUL!

Önskar vi på Breakit

Läs fler artiklar
LÄS MER