Elräkningen ökar när det blir kallt – men inte för Alltids kunder

Elräkningen ökar när det blir kallt – men inte för Alltids kunder

Den svenska startupen lovar att du slipper en elchock i vintern.

Nu när det är vinter ökar elkostnaderna, både för att elpriserna (kilowattimmepriserna) går upp och för att man gör av med mer el. Oavsett om du har "fast pris per kilowattimme" eller "rörligt pris per kilowattimme" blir din räkning normalt mycket större på vintern.

Detta gäller dock inte de som har skaffat flat rate-abonnemang hos Alltid.se. De får samma månadskostnad, året om, och slipper bry dig om begreppet "kilowattimmar" helt och hållet.

"Vi har kunder som berättat att de fått stora elräkningar under vintern som gjort att de inte hade råd att till exempel göra den resa de hade tänkt innan de skaffade Alltid. Det är klart att det är tryggare att ha flate rate, fast månadskostnad, på sin el hos Alltid. Vi vill ta bort oron över stora elräkningar på vintern och vara det trygga alternativet som tidigare saknats", säger Anton Johansson, grundare av Alltid.

Alltid är första aktör att erbjuda en fast månadskostnad, en så kallad flat rate, på elkostnaden. De erbjuder detta för hela elkostnaden, både elnät och elhandelsdelen, och har dessutom ingen bindningstid. 

"Vi vill vara det alternativet som konsumenterna alltid har velat ha, men som leverantörerna inte har velat erbjuda. Vi vill komma bort från den gamla säljtaktiken att försöka låsa in kunden i en dålig deal så länge som möjligt", fortsätter han. 

Med Alltid blir du även utlovad lägre årskostnad än vad du har idag, baserat på din historik, och det ingår även ett bonusprogram som gör att man kan få tillbaka ännu mer i form av poäng som sedan kan skänkas tlll välgörenhet eller användas till olika typer av presentkort. 

"Vi gör det tryggare, enklare, billigare och roligare med el. Dessutom försöker vi ha bra villkor så att även det skapar en trygghet, exempelvis 14 dagars ångerrätt, ingen bindningstid och möjlighet att betala med såväl kort som faktura", säger Anton Johansson.

Om du blir kund hos Alltid före den 10 november får du 600 kronor i rabatt. För att ta del av Alltids höstkampanj, registrera dig på Alltid.se.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER