Ny chans att gå diplomerade succékursen i digital marknadsföring

Breakit growth marketing
Erik Modig, kursledare för kursen Diplomerad growth marketer

Kursledare Erik Modig.

Bli proffs på digital marknadsföring med marknadsexperten Erik Modig och Breakit. Anmäl dig till kursen som fått hela 5 av 5 i betyg av deltagarna – platserna är begränsade!

Nytt tillfälle med start 18 oktober 2021 – anmäl dig till kursen här – platserna är begränsade!

Erik Modig är en av Sveriges främsta experter på kommunikation och kundpsykologi, både inom forskarvärlden och näringslivet.

Tre gånger har han tillsammans med Breakit nu hållit onlinekursen "Diplomerad growth marketer på fyra tillfällen" som blivit fullbokad och fått hela 5 av 5 i betyg av deltagarna!

"Jag har aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Det har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!" säger en av deltagarna som gick kursen första omgången.

Nu är vi därför tillbaka en nytt kurstillfälle med start den 18 oktober 2021.

Kursen, som sker vid fyra tillfällen med uppgifter mellan gångerna, går igenom hur du:

  • Steg för steg får förståelse för psykologin bakom ett köp
  • Skapar den optimala kundresan
  • Lägger upp en varumärkesstrategi för att driva mer försäljning
  • Konkret marknadsför ditt varumärke

Erik Modig delar med sig av metoder och tips som garanterat ökar försäljningen, vi har redan nu implementerat några av dessa och ser ökad konvertering i form av köp och nöjda kunder. 

Ovan citat kommer från Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels, som gått kursen nu under höstens omgång. Han fortsätter och säger också "Riktigt bra innehåll! Jag rekommenderar utbildningen till alla som sysslar med marknadsföring".

Syftet med kursen är att ge dig viktiga insikter och kunskap kring vad som driver försäljning, men också att konkret ta fram en strategi och applicera den direkt på ditt varumärke.

Efter avslutad kurs (om du går alla fyra delar) får du ett diplom som understryker att du är utbildad inom growth marketing.

Anmäl dig till kursen här – begränsat antal platser! 

Läs fler artiklar
LÄS MER