Dags att fixa elräkningen - 7 anledningar till att skaffa Alltid

Alltid
Dags att fixa elräkningen - 7 anledningar till att skaffa Alltid

Alltid är en eltjänst som hjälper konsumenter som bryr sig om hållbarhet med allt tråkigt som har med el att göra – till en unik och prisvärd fast månadskostnad, all included.

1. Flat rate

Med ett vanligt elavtal betalar du olika varje månad, upp och ned beroende på hur mycket el du gör av med och hur priset ser ut. Med Alltid är det en och samma månadskostnad hela tiden. Utan Alltid har du också två leverantörer att hålla koll på: elbolaget och elnätsbolaget (krångligt, vi vet!). Två fakturor, massor av obegripliga kostnader. Med Alltid får du bara en faktura, vi bakar ihop både el och elnät.

2. Alltid lovar dig lägre kostnad

Inte nog med att du får en förutsägbar kostnad i och med fast månadskostnad. Alltid lovar dig en lägre elkostnad (på årsbasis). Du betalar alltid mindre för din el med Alltid.

3. Bonus när du är hållbar

Håll koll på din förbrukning via dashboarden. När du har låg förbrukning, eller till exempel gör något hållbart som att sopsortera, får du poäng på detta som belöning.

4. Skänk din bonus!

Poängen du tjänar in genom att vara hållbar kan du antingen att skänka till välgörenhet, eller kanske ge bort tre månader Spotify till någon du tycker om. Allt finns i Alltids Hållbarhetsbutik.

5. Det spelar ingen roll att du redan har ett avtal

Hos Alltid kan du bli kund trots att du redan är bunden i ett elavtal. Alltid tar hand om allt och ser till att du kommer igång utan problem. Med Alltid triggas inga avgifter för brutna avtal eller problem med din nuvarande leverantör. Med hjälp av Alltid kan du helt enkelt få en ännu bättre deal, trots att du är bunden i ett avtal sedan tidigare.

6. Alltid hjälper dig leva hållbart

Alltid ger dig tips och feedback på vad du kan göra i ditt liv för att leva mer hållbart. I Magasinet Aktiv Hållbarhet får du dagliga tips och artiklar med fokus på hållbarhet.

7. Dessutom

Alltid har ingen bindningstid, 14 dagars ångerrätt och lovar sina kunder sänkt pris. Dessutom är Alltid den första aktören på elmarknaden som erbjuder kunderna att betala med kort. 

Teckna nu och få 600 kronor i rabatt! För att ta del av Alltids höstkampanj, registrera dig på Alltid.se.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER