”Hej, det är jag som är Ailet”

Telia
”Hej, det är jag som är Ailet”

Telia rekryterar ständigt talanger, men det senaste i raden av nyförvärv är lite udda – den digitala roboten Ailet.

Ailet är en digital robot som ska inspirera svenska företag kring digitaliseringens möjligheter och den tekniska utvecklingen. 

"Ailet är i sig ett inspirerande exempel på digitaliseringens möjligheter, det tror vi kommer bidra till att företagarna spetsar öronen lite extra. Ailet kommer att medverka på våra events och agera bollplank för företagskunder. Ailet kommer också att inspirera till att se nya möjligheter för företag inom digitaliseringen", säger Patrik Granström, chef för små- och medelstora företag på Telia.

Det var premiär för Ailet under onsdagen på Telias event Before Business då hen dök upp på scenen under Kjell A Nordströms föredrag och agerade frågvist bollplank. Ailet svarade även på frågor som dök upp i sociala medier under #Ailet. Surfa in på telia.se/aiet för att se hur det såg ut i Stockholm. Turnén fortsätter sedan vidare till Göteborg och Malmö imorgon och i övermorgon.

"På många håll klurar människor kring vad de tekniska framstegen kan komma att innebära framöver. Teknisk utveckling är inte längre bara en angelägenhet för nördar – den påverkar alla människor, i såväl privatliv som yrkesliv. Mitt jobb är att visa på vad digitaliseringen har att ge till företagare", säger Ailet, robot och företagsinspiratör på Telia.

Om du inte kan medverka på Before Business går det alltså även streama eventen live eller se höjdpunkterna i efterhand på telia.se/ailet. Du kan också ställa frågor till Ailet under #Ailet i sociala medier.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER