Från Apple till Helsingborg - nu ska han basa för Think

ThinkPå nytt jobb

Alexander Bastien, ny operativ chef på Think Accelerate. Foto: press

Sofia Honungsmåne

Sofia Honungsmåne

Reporter

Den skånska acceleratorn får in ny kraft.

Alexander Bastien, ursprungligen från Storbrittannien, blir ny operativ chef på Think Accelerate i Helsingborg. Han kommer senast från acceleratorn Fast Track Malmö där han var operativ chef. Alexander Bastien har innan dess även jobbat på Apple i London och Tokyo.

Alexander kommer i sin roll som operativ chef på Think att ansvara för den dagliga driften av acceleratorn och för acceleratorprogrammet i sin helhet. Han kommer också att arbeta med att ständigt förbättra acceleratorprogrammet och mentornätverket runt Think.

Johannes Ivarsson, medgrundare och acceleratorchef på Think, anser att Alexander Bastian passar perfekt i rollen med sin erfarenhet inom acceleratorer och startupbolag i både tidiga och sena faser.

“Att han dessutom har en internationell karriär på Apple i ryggen är såklart ett stort plus”, säger Johannes Ivarsson.

“Think har redan en stark plattform av mentorer och partners som Google, IBM, Microsoft och Amazon samt ett oerhört starkt riskkapitalnätverk. Det känns oerhört spännande att nu få utveckla programmet och ta in sju nya bolag från hela världen till acceleratorprogrammet i höst”, säger Alexander Bastien i ett pressmeddelande.

Läs mer