Nu lanserar Alltid.se sommarkampanj - vinn en elbil

Alltid
Nu lanserar Alltid.se sommarkampanj - vinn en elbil

Anton Johansson, grundare Alltid.se.

Elbranschens nya uppstickare ger Breakits läsare en schyst deal.

Startupen Alltid.se, med techprofilen Anton Johansson i spetsen, är ett nytt initiativ i den annars rätt traditionella elbranschen. Alltid vänder upp och ner på affärslogiken i denna industri på flera sätt - bland annat genom att som första aktör erbjuda flat rate (el till fast månadskostnad, istället för per kilowattimme), med ett bonusprogram som premierar hållbarhet och att de lovar lägre elkostnad. Nu lanserar de sin sommarkampanj ihop med BMW.

"Om du blir kund hos Alltid.se under sommaren kan du vinna elbilen BMW i3, tack vare vårt samarbete med BMW. Jag har själv åkt runt i en likadan under sommaren, från Gotland till Linköping och Stockholm till Västkusten. Och jag kan säga som så, jag hade gärna velat vinna om jag nu inte varit den som satt i juryn!", säger Anton Johansson. 

Att det just var en elbil som skulle tävlas ut var självklart för Alltid. Eftersom hållbarhet är ett oerhört starkt fokus för Alltid, med el som är miljövänlig och att kunderna via ett bonusprogram premieras för sina hållbara insatser för miljön, passade elbil väldigt bra in i marknadsföringsarbetet. 

"Vi på Alltid vill bli det självklara valet för dig som tycker att el är tråkigt men hållbarhet är viktigt. Med vår nya sommarkampanj ihop med BMW hoppas vi att fler hoppar på tåget, både för att de själva kommer göra en bra deal och ha en god chans att vinna en elbil, men även för att få fler att aktivera sig i sitt hållbarhetsarbete.", säger Anton. 

För att tävla krävs det att du blir kund och att du svarar rätt på en fråga, tipsar minst en vän om tävlingen och lämnar ett hållbarhetstips. Eftersom Alltid inte har någon bindningstid, att man kan bli kund trots att man redan är bunden i ett elavtal och att man utlovas lägre elkostnad är det en rätt bra deal. 

"Just nu är det typ 1 chans på 100 att vinna, så det är rätt bra odds om du vill cruisa runt i en BMW!" säger Anton.

Klicka här för att registrera dig och delta i tävlingen. Skriver du in Breakits kampanjkod ”Breakit” så bjuder Alltid dig dessutom på 500 kronor i gratis el. 

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER