Glöm kontoret – nu vill hubben SUP46 nå ut till hela Sverige

SUP46
Glöm kontoret – nu vill hubben SUP46 nå ut till hela Sverige

FOTO: SUP46 Pressbild

Sanna Wolf-Watz

Webbredaktör

Tidigare har placeringen av företagen i hubbens lokaler i Stockholm varit central för Sup46. Nu ska det bli ändring på det.

Genom ett non-resident medlemskap ska startuphubben kunna ha medlemmar från hela landet som ska kunna ta del av medlemschatten och kontaktnätet.

“I vår digitala tid kan spännande idéer och grymma företag skapas vart som helst, att då låsa fast sig vid en stad vore inskränkt”, säger Jessica Stark som är vd och medgrundare.

De företag som väljer att inte sitta i Sup Stockholm måste fortfarande nå upp till samma krav som de 54 som är på plats på Regeringsgatan när det gäller målsättning och kompetens. Först ut med nytt medlemskap är Qasa, Universal Avenue, Detectify och Kiliaro. Qasa är en digital bostadssajt, Universal Avenue jobbar med märkesambassadörer, Detectify jobbar med säkerhet för webbsajter och Kiliaro samlar foton och filmer. Samtliga företag har adresser i Stockholm.

“Än så länge är det Stockholmsbaserade bolag som vi har haft diskussioner med, men som inte känt att de behöver våra lokaler. Men vi har börjat med det här eftersom vi har fått förfrågningar från företag utanför Stockholm”, säger Jessica Stark.

Det finns ingen begränsning för hur många företag som kan bli medlemmar.

“Vi får känna efter. Jag tror att vi kan anta många, kanske dubbla antalet vi har i dag”, säger Jessica Stark.

Transparens: Breakits redaktion sitter på Sup46.

Läs mer

Padelkungens superklipp(?), pr-pressade papegojor, ångestmejl – och miljardärfamiljens snabbväxare till salu

Ivar Arpi drar in (typ) mer än någonsin – på nyhetsbrev: "Alex Schulman borde göra det"

Niklas Adalberth gör Sebastian Siemiatkowski sällskap i Startup Hall of Fame

Läs fler artiklar
LÄS MER