Sök

Succé för Breakits 100-lista – gå med i databasen för startups

BreakitBreakits databas

Trafiken på Breakit.se sköt i höjden när kartläggningen publicerades under fredagsmorgonen.

Breakit

Breakit

Breakit samlar alla svenska startups. Vill du vara med?

Breakits redaktion jobbar varje dag stenhårt med att ge er läsare nyheter, avslöjanden och analys. Vårt kärnfokus är den svenska tech- och startupindustrin – och att följa pengarna.

Tempot är högt.

Under årets första sex månader fick de svenska techbolagen in rekordsumman 12 miljarder kronor från riskkapitalister, affärsänglar och privata investerare i 167 kapitalanskaffningsrundor. 

Det visar Breakits stora sammanställning som publiceras i dag

Just nu strömmar läsarna in för att ta del av listan på de 100 bolag som fått in de största investeringarna

Vid sidan av nyhetsfloden vill Breakit ge er läsare mer.

Under våren har vi jobbat hårt med att skapa en databas över de svenska tech- och startup-bolagen.

Där samlar vi finansiell data om de svenska företag som vi skriver om och personerna bakom dem. Målet är att ge våra användare smidigare tillgång till hårda fakta om företagen vi bevakar.

Du kan själv som läsare söka bland företagen – och se vilka som står bakom investeringarna. 

”Data på hur stora riskkapitalinvesteringar som görs i svenska startups är den bästa temperaturmätaren för branschen. Därför är det självklart för oss som redaktion att hålla järnkoll på datan, och att dela med oss av den till våra användare", säger Olle Aronsson, medgrundare och produktchef för Breakit.

Vårt mål är att skapa en kunskapsbas över den svenska startup-industrin. Vårt mål är också att ni som verkar i branschen ska bli delaktiga. 

Saknas din svenska startup i databasen? 

Du kan nu själv gå in och registrera uppgifter om ditt företag för att komma med i databasen – och i framtida sammanställningar i Breakits redaktionella material.

Det är enkelt! Lägg in ditt bolag redan i dag.

"Arbetet med databasen har bara börjat. Jag tror att alla affärsmedier i framtiden måste hantera sin data på ett mer strukturerat sätt, för att ge användarna insikt om hur världen förändras", säger Olle Aronsson. 

Alla uppgifter som läggs in granskas av Breakits redaktion innan de publiceras.

Läs mer