6 bästa sätten att maxa din resa över Atlanten

Breakit - 6 bästa sätten att maxa din resa över Atlanten

Det finns många sätt att göra flygresan så harmonisk och smidig som möjligt. För alla er som vill undvika tidskrävande missöden och krångel följer här Lufthansas sex bästa tips på hur du maximerar din flygtur över Atlanten.

1. Bokningen
Resan bokas enkelt via LH.com eller Lufthansa-appen, där du kan boka biljetter, försäkring och reservera platser direkt från mobilen. Du får en smidig överblick av din resplan och kan enkelt göra ändringar och ombokningar om det skulle behövas.

2. Check-in
Du checkar smidigt in med Lufthansa-appen och har sedan ditt boardingkort i mobilen och slipper du oroa dig för borttappade utskrifter och pappersbiljetter. I Lufthansas lounger kan du ordna de sista arbetsuppgifterna, äta en bit mat eller koppla av med en kopp kaffe innan planet lyfter västerut.

3. Ombord
Lufthansas flygplan är moderna och designade för att vara energisnåla och snälla mot miljön och givetvis fyllda av modern teknik, bekvämligheter och service för att göra din reseupplevelse över Atlanten till den bästa tänkbara. Med ett val av First Class, Business Class, Premium Economy Class och Economy Class finns det utrymme för komfort oavsett budget. 

Lufthansas nyaste klass Premium Economy Class erbjuder förutom extra bekväma säten, eget armstöd och 50 procent mer utrymme. Du kan ladda elektronisk utrustning direkt vid sätet samt checka in en andra väska utan kostnad. Du erbjuds även varma handdukar, tandborste, öronproppar och sovmask – allt för att du ska kunna slappna av och njuta av din resa fullt ut. 

4. All inclusive
Med Lufthansas all inclusive-koncept får du så mycket mer än enbart en biljett när du bokar din resa. Förutom snabba och smidiga förbindelser över hela världen, bra service och ett bekvämt resande innebär konceptet att allt ditt bagage samt mat och dryck ombord inkluderats i priset.

5. Underhållning ombord
De senaste filmerna, spännande tv-serier, dokumentärer och livesändningar från aktuella sportevenemang är lite av det du har att välja mellan om du vill ta en paus i arbetet och behöver en stunds skön avkoppling. Givetvis kan du även surfa på internet ombord via Flynet, bläddra i något magasin eller drömma dig bort till tonerna av bra musik.

6. Lärorik avslappning
Lufthansas egen podcast På ett annat plan hjälper dig till rätt fokus och balans i både vardagen och karriären. Programledarna Kjell Enhager och Mia Öhrns delar med sig om sina erfarenheter och insikter och ger dig verktygen att frigöra mentala styrkor och nå din fulla potential. 

Text: Pål Johansson 

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits redaktion utan av kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se

Läs fler artiklar
LÄS MER