Instabridge rekryterar Brisk-grundaren Alfred Beckman

InstabridgeBrisk

Alfred Beckman Foto: Press

Viviana Canoilas

Viviana Canoilas

Reporter

Nu expanderar wifiappen - och en av Brisks grundare är med på resan.

I början av juni skrev vi att säljstartupen Brisk lades ner. Grundarna Alfred Beckman, Hampus Jakobsson och Andreas Pålsson hade svårt med försäljningen under de fyra åren bolaget existerade.

Men det har inte gått någon nöd på Alfred Beckman, som även var designansvarig på Brisk. Han har nu rekryterats till Instabridge, appen som vill ge världen gratis wifi, och blir bolagets senior UX-designer, något som han har jobbat med i tio år. 

I ett pressmeddelande skriver Alfred Beckman: 

”När vi beslutat oss för att lägga ner Brisk hade jag egentligen tänkt ta en välförtjänt paus innan jag hoppade på nästa utmaning. Men erbjudandet från Instabridge var oemotståndligt.”

Förutom att Alfred Beckman grundade Brisk tillsammans med Hampus Jakobsson har han även grundat Kvittar, en tjänst för digitala kvitton. 

Niklas Agevik som är vd på Instabridge är glad över rekryteringen och tycker att han gjorde ett fantastiskt jobb med Brisk. 

”Jag har imponerats av vilken genomtänkt och väldesignad produkt Alfred har varit med om och tagit fram. Vi ser fram emot att ta del av Alfreds driv, energi och insikter”, säger Niklas Agevik i ett pressmeddelande. 

Instabridge har nu 12 anställda på kontoret i Stockholm och ytterligare fyra i Brasilien. 

Alfred Beckman börjar på Instabridge i september. 

Läs mer