Annonssamarbete med Breakit

Nu släpps biljetterna till premiären av Breakit Funding Day den 23 mars

FinansieringBreakitKapital

Boka in den 23 mars i kalendern – det är dags för Breakit Funding Day på Epicenter i Stockholm.

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Säkra din plats redan idag – få vår unika kartläggning av Sveriges 199 viktigaste affärsänglar på köpet!

Höjda räntor, värderingar som faller och försiktiga investerare. Marknaden är i gungning – och det medför en ny spelplan för finansiering.

Hur finansierar du ditt bolag smartast idag? Hur ser tillgången på kapital ut? Var finns möjligheterna? Och hur agerar de som sitter på kapitalet?

På Breakit Funding Day den 23 mars på Epicenter i Stockholm, tar vi pulsen på finansieringsmarknaden, både vad gäller riskkapital och företagslån. Med hjälp av branschens främsta entreprenörer, investerare och experter reder vi ut hur du bör tänka och vilka du ska kontakta när behovet av att resa kapital dyker upp, oavsett var i din bolagsresa du befinner dig.

"Finansieringslandskapet ser annorlunda ut idag än vad det gjorde för ett år sedan, men behovet av kapitaltillskott för entreprenörer kvarstår. På Breakit Funding Day vill vi ge entreprenörer viktig kunskap i hur man ska tänka när man ska resa kapital och vilka möjligheter som finns just nu", säger Johanna Friberg, eventchef på Breakit.

Vem borde gå på Breakit Funding Day?

"Funding Day är för bolagsbyggare som är i behov av kapital, oavsett var i bolagsresan man befinner sig, och vill lära sig mer om vilken typ av finansiering som är smartast för just ens egna situation. Dagen är ett tillfälle för nätverkande och passar även investerare eller dig som bara är intresserad av finansieringsmarknaden."

Dagen kommer att bjuda på branschens främsta entreprenörer, investerare och experter på scen, lansering av Breakits stora rapport över Sveriges 199 affärsänglar och hett investerar-mingel!

Utöver ett supervasst program finns gott om tid för viktigt och värdefullt nätverkande.

Breakit lanserar namntung rapport

I samband med Funding Day 2023, lanserar vi vår namntyngsta rapport någonsin: Sveriges 199 viktigaste affärsänglar – Breakit kartlägger vem som investerar i vad och varför. 

Key findings kommer att presenteras på eventdagen där alla som köper biljett får ta del av rapporten. Till minglet efter programmet har vi bjudit in de hetaste affärsänglarna på listan.

Läs mer och köp biljetter här! 

Hoppas vi ses den 23 mars, varmt välkommen!

Läs mer