Ny global säljchef för Widespace: "Han är helt rätt person"

Widespace
Ny global säljchef för Widespace: "Han är helt rätt person"

Paul Carolan, ny global säljchef på Widespace. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Reporter

Paul Carolan blir ny global säljchef på svenska Widespace. Han kommer nu att leda bolagets säljteam från London.

“Enkelt uttryckt har Paul Carolan på ett fantastiskt sätt bidragit till våra framgångar i Storbritannien och hans inställning präglas av Widespace värderingar om att skapa mervärde för kunden. Han är helt rätt person att med London som bas nu utveckla vår affär globalt”, säger Patrik Fagerlund, vd och medgrundare på Widespace.

Paul Carolan utsågs till försäljningschef för Widespace i Storbritannien förra året. När Widespace nu flyttar fram positionerna blir han global försäljningschef med ansvar för att utveckla Widespace säljstrategier på samtliga av bolagets marknader. Paul Carolan kommer även att ingå i Widespace ledningsgrupp.

”I takt med att mobilen bara ökar som mediekanal kan vi tack vare innovativ teknik och nyskapande format hjälpa annonsörer att bygga starka varumärken på mobilen. Det ger Widespace en unik position”, säger Paul Carolan och fortsätter: "Vår affär utvecklas snabbt och jag ser fram mot att vara med och driva den framåt”

Paul Carolan har 22 års erfarenhet i branschen och har tidigare arbetat för bland annat JCDecaux, Microsoft and Absolute Radio. Han efterträder Toni Kaski som kommer att få rollen som senior rådgivare med särskilt ansvar för att utveckla Widespace nuvarande och framtida affär, med fokus på nya marknader.

Läs fler artiklar
LÄS MER