Digital Sales Day – maxa säljet och bli Digital Sales Ready 2022!

Stina Sandström

Chef Breakits innehållsstudio

Stäng Q4 riktigt starkt och gör er redo för nästa år, med hjälp av Breakits och GetAccepts digitala säljkonferens!

På bara 3 timmar får du koll på allt du behöver veta för att bli Digital Sales Ready 2022. Trenderna, tipsen, verktygen och inspirationen. Välkommen – det är kostnadsfritt!

Många spår en kanonvinter med ökat fokus på försäljning – perfekt timing att växla upp er säljorganisation med oss. Det här blir inget vanligt event! Det blir en halvdag fylld av energi, inspiration, trendspaning och alla de bästa konkreta tipsen och verktygen, så att ni kan maxa säljet sista tiden för Q4 och bygga en riktigt stark försäljning 2022.

Lär dig hur du sticker ut i mängden genom att vara personlig och skapa engagemang i en digital värld. Få tips på konkreta digitala verktyg för att stänga fler affärer och hur du sätter affären genom järnkoll på rätt KPI:er.

Anmäl dig idag – det är helt kostnadsfritt!

Detta är vad du kommer få ta del av:


Du kommer få lyssna på riktiga stjärnsäljare som delar med sig av sina bästa tips, som till exempel Per Langeen av Skandinaviens mest eftertraktade föreläsare inom bl.a. försäljning och kommunikation och Kristiina Katajikko, Senior Sales Manager på Yubico, samt Mathias Thulin, serieentreprenör som startat flera bolag inom marknad och försäljning och som brinner för att förenkla vardagen för varje säljare. Dessutom en internationell stjärna, ingen mindre än "The King of LinkedIn and Social Selling" - Daniel Disney. Det blir skarpa presentationer, spännande paneldiskussioner och givande workshops! 

Och så korar vi Årets Digitala Säljchef och Årets Digitala Säljare – är det du? Läs mer och nominera dig här!

Vi hjälper dig att ta nästa steg in i den digitala säljvärlden. Du får:

# Allt den moderna, digitala försäljningschefen behöver veta för att leda sitt team till succé.

# Verktygslådan säljaren behöver för att slå säljrekord i höst.

# Koll på de hetaste trenderna inom digital försäljning (som ifall det digitala säljrummet är på väg att konkurrera ut kundmötet och hur du når ut i bruset).

# Inspiration från stjärnsäljarna på framgångsbolagen.

# Best in class-föredrag, keynotes och workshop.

Stäng Q4 riktigt starkt och gör er redo för nästa år, med hjälp av Breakits och GetAccepts digitala säljkonferens! Anmäl dig här! 

Läs mer