Sök

Fintech, riskkapital och resejättar (!) – de har hoppat på Breakits klimatutmaning

DreamsZenith GroupHållbarhet

Breakit Impact challenge, diplomutdelning

Breakit

Breakit

Techbolag, e-handlare och researrangörer bland de som har redan antagit utmaningen.
Bli klimatsmart på 30 dagar med Breakit Impact Challenge och anmäl dig redan idag.

Registrera er för Impact Challenge nu – som vanligt helt gratis!

Vi har vetat det länge. Våra utsläpp av klimatpåverkande växthusgaser måste ned – snabbt.

Men läget börjar bli akut.

Sedan starten 2019 har Breakit därför kört klimatutmaning Impact Challenge, som lockat hundratals företag att ta sig an uppgiften att bli så klimatsmarta som möjligt på 30 dagar.

När utmaningen fortsätter nu i höst har vi valt att även ge tidigare deltagare chansen att se över hur bra de egentligen lyckats hålla i sitt klimatarbete efter utmaningen. 

Och intresset har varit stort. 

Bara en vecka efter att anmälningarna öppnade har över 60 företag anmält sig och på deltagarlistan finns techbolag som Dreams, Zimpler och Internet Vikings, men också e-handlare som Geggamoja och Hemmy, liksom riskkapitalbolaget Zenith Group och resebolaget Ving. 

“Det är verkligen roligt att utmaningen lockar en så stor blandning av bolag inom olika branscher och av alla storlekar. Extra kul också att vår satsning på tidigare års deltagare verkar uppskattas, vi har redan sett flera bekanta ansikten bland anmälningarna”, säger Tobias Blixt, reporter och impact-general på Breakit.

Utmaningen startar den 18 oktober och anmälan är öppen.

En annan nyhet för i år är att företag som vill utmana sig själva lite extra kan välja att genomföra bonus-utmaningar som kommer att kräva extra engagemang.

Läs mer