Så kan Black Friday och julhandeln boosta era affärer – permanent

Svea Bank julhandel Black Friday
Så kan Black Friday och julhandeln boosta era affärer – permanent

Är ditt företag redo för Black Friday och julhandeln? Med rätt förberedelser kan shoppinghelgerna ge rejält med momentum långt in i framtiden.
”Vi har sett en generell ökning hos kunderna som tagit hjälp av oss”, säger Victor Ramström, vd på Svea Bank.

Butiker över hela landet håller som bäst på att förbereda inför den årliga anstormningen under Black Friday och julhandeln. Lagerhyllorna ska fyllas. Kassor, lager och returhantering ska bemannas med extra arbetskraft, och e-handelsplattformar ska trimmas och uppdateras. Allt för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt för potentiella köpare.

Stärk er likviditet på bara några minuter

Men efter ett långt pandemiår finns risken att kassan har sinat, och att ni därför inte är tillräckligt likvida för att genomföra investeringar som krävs för att möta efterfrågan.

Då kan det vara läge att slå två flugor i en smäll: Skaffa tillräckligt med kapital för att göra satsningarna inför Black Friday och julhandeln, och lägga grunden för en ökad tillväxt även utanför de stora shoppingdagarna.

Låna upp till 1 miljon till företaget direkt - läs mer här!

”Att utnyttja våra tjänster för företag är ett jättebra sätt för att skapa rätt förutsättningar inför Black Friday och julhandeln. Men våra tjänster är inte bara kortsiktiga lösningar, utan ett sätt att stärka företagets försäljning året runt. Vi har sett en generell ökning hos kunderna som tog hjälp av oss under fjolåret”, säger Victor Ramström.

Genom Svea kan ni på ett smidigt sätt stärka kassan inför Black Friday och julhandeln. Så här enkelt är det: 

  • Ansök med BankID

  • Låna upp till 1 miljon och få svar direkt

  • Få pengarna nästa arbetsdag

  • Låna upp till 15 miljoner (manuell bedömning)

  • Betala tillbaka inom 3-24 månader

  • Svea kan också erbjuda checkkredit och andra mer långsiktiga lösningar

Så ökar ni chansen för köp

Sker den mesta av er försäljning online? I fjol köpte mer än varannan svensk sina julklappar online, en siffra som förväntas slås redan i år. 

Med Sveas utcheckningstjänst i e-shopen kan ni maxa möjligheten för avslut både inom B2B och B2C. Systemet räknar själv ut hur kunden vill betala och är enkel att implementera på er sajt.

”Genom att ge er själva rätt förutsättningar kan Black Friday-helgen och julhandeln bli startskottet för ett helt nytt kapitel i företagets resa”, säger Victor Ramström.

Läs mer om Svea Banks företagslån och andra smarta lösningar här!

 

Läs fler artiklar
LÄS MER